Relatiegeschenken top 5 winterartikelen

, ,

Om u een handje te helpen bij het selecteren van geschikte premiums, promotieartikelen en relatiegeschenken, zet Premiumgids.nl voor u de meest populaire artikelen op een rij in een Top 5. In dit artikel is het de beurt aan de wintergeschenken. Met name functionele geschenken (bijvoorbeeld tegen de kou of vorst) zijn populair voor de winter. Premiumgids.nl relatiegeschenken heeft een uitgebreid assortiment van functionele relatiegeschenken voor de winter. Deze kunnen veelal bedrukt worden met uw logo of slogan op een of meerdere posities.

Een overzicht van de volledige top 5 relatiegeschenken voor deze winter:

#1. IJskrabber

Het meest verkochte winterartikel bij Premiumgids.nl, de bedrukte ijskrabber. Premiumgids.nl kan de meeste ijskrabbers bedrukken met uw logo of slogan op 1 of meerdere posities. Een uitstekende reclamedrager voor de wintermaanden is het resultaat! Aanraders bij de ijskrabbers zijn de multifunctionele parkeerschijf en de full colour bedrukte ijskrabber.

#2. Winterscherm

Het bedrukte winterscherm (ook wel autoscherm of afdekscherm) is een van de populairste winterartikelen uit het assortiment van Premiumgids.nl relatiegeschenken. Deze afdekschermen voor de auto beschermen de voorruit tegen vorst en zorgen ervoor dat uw relaties ’s morgens niet meer hoeven te krabben! Uw reclame drukken wij bovenaan op het scherm, uw logo of slogan is op die manier goed zichtbaar voor iedereen. Premiumgids.nl kan deze autoschermen bedrukken met meerdere kleuren. De schermen worden geleverd in een pouch.

#3. Fleece sjaal

Een sjaal met bedrukking of borduring is hét perfecte winterartikel. Premiumgids.nl kan deze fleece sjaals leveren in diverse kleuren en soorten. Een aanrader van Premiumgids.nl is de sjaal inclusief borduring, deze borduring geeft een hoogwaardige kwaliteitsuitstraling aan de sjaal.

#4. Fleece set

De complete fleece sets van Premiumgids.nl relatiegeschenken zijn populair als winters geschenk en tevens als kerstgeschenk. Wij leveren deze fleece sets in verschillende samenstellingen en kleuren. Veel fleece sets bevatten in ieder geval een sjaal, muts en handschoenen. Wij kunnen de sjaal van de fleece set voorzien van een borduring met uw logo of slogan, daarmee creëert Premiumgids.nl voor u een uitstekende reclamedrager.

#5. Thermosfles

Een winters relatiegeschenk bij uitstek: de bedrukte thermosfles! Deze is in allerlei soorten, kleuren en vormen te bestellen bij Premiumgids.nl. Uw reclame kunnen wij bedrukken of graveren op de meeste thermosflessen. Een aanrader uit ons assortiment is de 2 in 1 thermosfles, deze thermosfles heeft een luxe uitstraling en beschikt over 2 geïntegreerde mokken.

Voor meer informatie over het bestellen en bedrukken van deze of andere winterse relatiegeschenken kunt u contact opnemen met het team van Premiumgids.nl relatiegeschenken.

Relatiegeschenken voor de winter online bestellen op www.premiumgids.nl. Populaire relatiegeschenken voor de winter bedrukken bij Premiumgids.nl relatiegeschenken. Geschenken zoals ijskrabbers, fleece artikelen, paraplu’s, autoschermen, winterschermen, handverwarmer, handschoenen en lippenbalsem kunt u goedkoop bestellen bij Premiumgids.nl. Naar wens kunnen wij deze artikelen voorzien van een bedrukking, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een onbedrukt relatiegeschenk te bestellen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*