Splinternieuwe website met hippe & unieke Lifestyle ideeën

, , , , , ,

Niet meer uren op internet zoeken! DJIZZLE biedt je hier één platform aan waar alles wat absoluut hip, trendy en uniek is op 1 plek te vinden is. DJIZZLE zorgt er voor dat je èlke dag op de hoogte blijft van exclusieve tips en ideeën op het gebied van Lifestyle. Als het maar hot, trendy, vernieuwend en onderscheidend is!

Alleen de hippe & unieke dingen uit het leven.

Tegenwoordig is het namelijk zo gek niet te bedenken, of het is online verkrijgbaar. Maar online verkrijgbaar wilt niet altijd zeggen online vindbaar, weten de 2 Djizzle oprichtsters en voormalige webshop owners uit ervaring. En hebben als doel, meer traffic en exposure te genereren  voor hippe bedrijven en leuke goodies.

Daarom staat er elke dag een leuke tekst op de website, over een hippe shop, goodie of beleving waar je volgens de meiden van Djizzle persé van op de hoogte moet zijn! Wat het extra leuk maakt is dat de bedrijven vaak een winactie of korting  aanbieden, aan de lezers van Djizzle. Vorige week bijvoorbeeld, stond er exclusief voor Djizzle lezers, een kortingscode op de homepage te besteden bij een trendy schoenen webshop.

Geen blad voor  de mond

Ook wordt er elke dag over de meest originele weetjes en feitjes op het gebied van Lifestyle geblogd, zowel landelijk als internationaal. Djizzle schrijft deze zelf, en zal hier altijd zowel haar enthousiaste als soms ook haar ongezoute mening over geven. Leuke redenen dus om elke dag een kijkje te nemen op de site.

Nu dus op 1 website in de gaten houden wat er allemaal voor origineels en hips op het wereld wijde web zoal te vinden is, zonder daar uren voor achter je computer te moeten zitten!

Think out of the box, Think Djizzle.

WWW.DJIZZLE.COM

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*