Trip gepland naar Disneyland Parijs? Vier top tips!

, , , ,
Ga je deze dagen dagen naar Disneyland Parijs? Let dan goed op, DLR Disneyland Parijs heeft vier tips voor je op een rij gezet om het maximale uit dit prachtige uitje ta halen! De tips zullen je mogelijk veel geld besparen, te beginnen bij de tickets:
Disneyland Parijs Tickets
De tickets Disneyland Parijs kunnen erg van varieren. Afhankelijk van het aantal dagen verschilt de prijs van het ticket. Het is dus zo dat wanneer je langer naar Disneyland Parijs gaat, de dagprijs van je ticket afneemt. Dit is ook van toepassing voor de twee Disneyland verschillende parken. Als je naar één park gaat, is de prijs voor het kaartje duurder dan dat je naar beide parken gaat (per park). Een slimmigheid is om een jaarkaart aan te schaffen, bij twee bezoeken aan het park heb je dit er al uit.
Met de bus naar Disneyland
Een andere en veelbesparende tip is om met de bus te gaan! Een busreis naar Disneyland Parijs is één van de meest goedkope manieren naar de parken te gaan. De prijs is laag, het is ontspannen en goed voor het milieu. Wat wil je nog meer? De reisduur is ongeveer 6 a 7 uur.
Hotelkeuze
Het resort telt in zeven Disneyland hotels. In totaal zijn deze zeven Disneyland hotels goed voor zo´n 5800 kamers, met zo veel kamers zal er ongetwijfeld eentje bij zitten die aan jouw wensen voldoet. Toch is het nog maar de vraag of je voor een officieel Disney hotel moet gaan. Naast de zeven Disneyland Parijs hotels zijn er namelijk ook zeven ook partnerhotels, je kunt veel veel geld besparen om een van deze hotels te boeken. Het nadeel is wel dat je iets verder van de parken logeert.
Last minute tips
Als je voor een last minute gaat is, is een top tip om eens te oriënteren of het uit kan om te vliegen. Men denk bij het vliegtuig al snel aan hoge prijzen maar het kan soms al veel voordeliger naar zijn om dan met de auto of een trein.
Als je gaat, heel veel plezier in Disneyland Parijs!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*