Uw Huismeester sluit samenwerking met Expat & Property Management

, ,

EXPAT & PROPERTY MANAGEMENT GAAT VOOR HOFFELIJKHEID OP ONDERHOUD.

Expat & Property Management start een samenwerking met Uw Huismeester. Expat & Property Management wil als één van de specialistische expatmakelaars van de regio  inspelen op de behoefte van huiseigenaren om onbezorgd te verhuren.

De aanleiding vormt de veranderende vraag van huiseigenaren om meer inzicht te krijgen in het onderhoud van de woning en de vraag betrouwbare en goede mensen uit de bouwwereld in huis te laten klussen. En daarnaast de huurder zoveel als mogelijk te ontlasten. Uw Huismeester speelt daar al op in met haar Uw Huismeesterservice abonnement.

Nieuwe koers

De samenwerking betekent een nieuwe koers voor Expat & Property Management. Tot voor kort lag voor het bedrijf de focus puur op de verkoop en/of verhuur van woningen aan expats. Directeur Mariska van Hulsentop: “Door de samenwerking gaan we veel nadrukkelijker in spelen op de wensen van de huurder, maar ook de huiseigenaar”. “Gastvrijheid en transparantie zijn daarbij begrippen die centraal staan”. “Uw Huismeester is in staat gebleken om hoge gastvrijheidseisen te stellen aan het personeel, zo komt al het personeel met overschoenen bij de klant om geen vies huis te maken”. “Daarnaast is het een unieke mogelijkheid om als makelaar zijnde meer binding met je klanten te krijgen, want welke makelaar kan zeggen dat “zijn huismeester” elk jaar langs gaat om de woning te inspecteren op onderhoud technisch gebied”.

Pim Vijftigschild, Directeur van Uw Huismeester valt bij: “huiseigenaren die verhuren hebben behoefte aan goede service, grip op het werk en scherpe tarieven.” “Daarbij: Is het voor een expat vaak ondoenlijk om kleine klusjes simpel en snel te laten uitvoeren, omdat ze in een vreemde omgeving geen sociaal netwerk hebben waar ze op terug kunnen vallen voor deze zaken. Door het abonnement hebben ze altijd een mannetje waar ze op terug kunnen vallen. Zo proberen wij mensen optimaal te ondersteunen in hun verblijf in Nederland”

Expat & Property Management:

Expat & Property Management is de bemiddelaar en dienstverlener voor huurders en verhuurders in en rondom Den Haag. Wij bieden onze klanten maximale service in het huren en verhuren van geschikte woningen en bieden daarnaast extra diensten aan expats.

Naast onze adviserende rol en onze functie als verhuurmakelaar bieden wij begeleiding aan expats in het gehele relocation proces. Wij helpen expats hun weg te vinden in een nieuwe stad en dankzij onze business partners kunnen wij snel handelen bij het openen van een bankrekening, verzekeringen, telefoonabonnement en informeren hen over wijken, scholen, gezondheidszorg, winkels, restaurants, sportclubs en alle andere aspecten van het leven in Nederland

Uw Huismeester:

Uw Huismeester is een onderhoudsbedrijf met een unieke manier van werken. Voor een vast bedrag per jaar krijgen klanten hun eigen huismeester. In dit serviceabonnement zitten een aantal diensten zoals een jaarlijkse APK keuring van het huis, het jaarlijkse CV-onderhoud en een 24/7 stand-by service op het huis. Daarnaast kunnen klanten gebruik maken van voordelige onderhoudstarieven. Uw Huismeester is het eerste onderhoudsbedrijf in Nederland dat zijn personeel gecertificeerd heeft door Protocol International op het gebied van excellente dienstverlening.

Voor meer informatie:

Mariska van Hulsentop – Expat & Property Management

Pim Vijftigschild – Uw Huismeester: 070 737 03 10/ 06 300 63 153

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*