Bretelswinkel over de grenzen

,

Bretelswinkel.nl is een begrip op het gebied van online bretels shoppen. Opgericht in 2004 is de e-commerce shop een voorloper in het aanbieden van een zeer diep assortiment van een doelgroepspecifiek product. Daar waar veel shops de breedte in gaan, heeft bretelswinkel.nl ervoor gekozen de beste te zijn op één gebied. En dat heeft haar vruchten afgeworpen. Bretelswinkel.nl is de grenzen over gegaan en is nu actief in 7 Europese landen.

bretelsDirecteur Erwin Wooning legt uit: “In de online shopwereld zijn oneindig veel winkels actief met een breed assortiment. De meeste winkels, zeker in het begin van de e-commerce tijd, zagen brood in een breed productaanbod. Immers, hoe meer soorten producten je aanbied, hoe meer doelgroepen je aanspreekt. Wij zagen dat anders. Hoe dieper je het assortiment maakt, hoe meer variatie je van één product aanbiedt, hoe meer de consument zich thuis zal voelen. Zeker op internet is de consument daar gevoelig voor. Fysieke winkels hebben daar iets minder last van. Een stropdas kun je in een herenmodezaak kopen,  maar ook bij een warenhuis. Echter op internet is de consument op zoek naar een specialist, daar waar het uitgebreidste aanbod van één product is en daar waar het artikel voordelig geprijsd is, schaft de consument het liefst zijn aankopen aan.”

Bretelswinkel heeft haar e-commerce deuren opengezet naar België, Engeland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en als laatste is daar Frankrijk bijgekomen. Het aanbod bretels is in alle landen gelijk. De winkel biedt een gecategoriseerd assortiment van uni bretels, gestreepte bretels en een afdeling luxe bretels. Deze afdeling bevat bretels met lederen patten. Alhoewel bretels de laatste tijd aan populariteit winnen, is het geen accessoire waar in elk land een andere touch aan wordt gegegeven. Fransen of Duitsers, bretels zijn bretels.

Voor een Nederlandse winkel is het met name in Frankrijk niet altijd eenvoudig om voet aan grond te krijgen. Het begint al met de aanschaf van een .fr domeinnaam. Ook krijg je te maken met logistieke uitdagingen en de Franse wetgeving. Frankrijk treedt beschermend op, zowel op het gebied van bescherming van de consument als ook op het gebied van de eigen nationale markt. Dat Nederlandse bretels nu ook in het land van vin en pain vekrijgbaar is, is daarom des te meer iets om op trots op te zijn voor Bretelswinkel.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*