Fris de Zomer In

Terwijl we hard aan het werk zijn op school, op ons werk of op stage lijkt het wel alsof we door alle websites tegengewerkt worden. De ene na de andere celebrity wordt gepost in een bericht waarbij in grote letters de kop roept over een welverdiende vakantie in Miami of Ibiza. Over de mooie bikini’s, de strakke lichamen en het heerlijke weer.

Het is niet dat wij deze sterren geen vakantie gunnen, maar natuurlijk moeten we de bikini’s zien om te kijken wat de sterren, en stiekem onze voorbeelden, dragen op het strand. Veel bikini trends voor 2012 hebben we inmiddels gelezen, gezien en gehoord, maar we zijn er natuurlijk nog niet over uit.

Nemen we nu toch een mooie, sexy ‘gewone’ bikini of wordt het een monokini dit jaar? Een monokini zit tussen een bikini en een badpak in. Het is een uit één stuk bestaand badpak dat geïnspireerd is op een bikini. Daarnaast zijn er ook de bandeau bikini’s. Dit zijn strapless bikini’s, ideaal voor als je geen witte bandjes over je lichaam wilt zien lopen. Dan zijn er de bikini’s waarbij je enkel één bandje hebt lopen en uiteraard de high-waited broekjes.

Daarnaast heb je misschien twijfels en vragen over het wel of niet kopen van een push up bikini en over welke bikini’s er het beste passen bij een grote cupmaat. En over de kleur hebben we het nog niet gehad.

Normaal gesproken zouden we zeggen, sprint naar de winkel om daar het hele assortiment aan bikini’s te passen. Op deze manier kun je om raad vragen en heb je meestal ook nog eens alle accessoires bij de hand mocht je die nodig hebben. Te denken aan bijpassende slippers, omslagdoeken enzovoort. Echter zijn meiden, ondanks de voordelen van een fysiek winkelbezoek,  meestal geen fan van het passen van bikini’s in januari. Dit omdat we ons nu, niet zongebruind, eigenlijk zonder al maanden geen zon gezien te hebben in een pashokje met te fel wit licht, nog niet kunnen voorstellen dat we straks echt weer over het strand lopen zonder het koud te hebben en in een bikini.

De uitkomst hiervoor is om de bikini online te zoeken en ze thuis te laten bezorgen. Op ze manier kun je op ieder gewenst moment, een voor een, de bikini’s passen en zelf kijken wat je mooi vindt. Zet de zomernummers vast op, haal de cocktails tevoorschijn evenals de vakantiefoto’s van vorig jaar en nodig een vriendin uit. Op deze manier ben jij straks, ondanks de soms harde, maar altijd eerlijke mening van je vriendin, helemaal klaar voor de zomer. Prachtig, zongebruind en zelfverzekerd loop je straks over de stranden van Miami, Ibiza of iets dichter bij huis. We kunnen er immers bijlopen als echte celebs, voor hun onbeperkte budget zullen we nog wel even moeten werken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*