Geld sparen in een recessie

,

Er zijn verschillende effectieve manieren op geld te sparen tijdens een recessie. Je kunt minder uitgeven aan luxe kleding, overstappen van A-merk naar Euroshoppers of fietsen naar je werk in plaats van de tram pakken. Met het geld spaar je dan op de bank en ontvang je 2 a 3 procent rente op jaar basis.
Maar er is nog een effectiever manier en dat is overstappen van vuile naar groene energie.

Terwijl bedrijven het slecht maken en anderen failliet gaan start Alex met een bijzonder bedrijf, Sunlite Supply. Het bedrijf helpt huiseigenaren om zorgloos hun eigen zonnepanelen systeem aan te schaffen.

Huiseigenaren besparen duizenden euro´s aan elektriciteitskosten. En dit is zeker haalbaar omdat de energie prijzen per jaar met minimaal 5% doet stijgen. Door zonnepanelen systeem aan te schaffen ben je niet meer zo gevoelig voor de inflatie en betaal je per maand maar een vast bedrag totdat de zonnepanelen op een dag het op geeft. Maar zonnepanelen hebben 20 jaar of meer levensduur en goede zonnepanelen gaan niet zo snel stuk.

De enige belemmering is dat een investering van een zonnepaneel systeem wel € 15.000 tot € 25.000 of meer kost. Dit hangt echter af van verschillende factoren.

Hier is hoe Sunlite Supply werkt: Huiseigenaren betalen een kleine installatie bijdrage (niet meer dan € 1000) en betalen maandelijks een vast bedrag per maand voor de volgende 20 jaar. Huiseigenaren zullen gemiddeld 10 procent tot 20 procent minder betalen dan hun huidige energie rekening, per direct. Hierdoor beschermen huiseigenaren zichzelf van de toekomstige prijsstijgingen. Sunlite Supply zal de komende 20 jaar de zonnepanelen monitoren, onderhouden en repareren indien het nodig is.

´Zorgloos overstappen naar zonenergie, geen last van inflatie en duizenden euro´s besparen, je hoeft geen financieel genie te zijn om dit te begrijpen.´ zegt Alex.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*