Nedap Light Controls staat op de Light building Fair

,

Groenlo 16 januari 2012-01-16

In april vindt de Light Building Fair plaats in Frankfurt, waar ook Nedap Luxon aanwezig zal zijn. Ongeveer 2000 exposanten nemen aan deze beurs deel. Op het evenement komen bijna meer dan 180.000 bezoekers van allerlei nationaliteiten, zoals Zweden, België, Spanje, China, Duitsland en Groot-Brittannië. De bezoekers zijn ontwerpers, planners, architecten, engineers, kleine zelfstandigen en distributeurs.

Om het jaar worden tijdens deze beurs onder andere de laatste ontwikkelingen op het gebied van verlichting gepresenteerd. Het thema waar dit jaar de beurs over gaat is energiebesparing, waar Nedap Luxon mee voorop loopt.

De Light Building Fair is een van de grootste beurzen op het gebied van service en verlichtingstechnologie voor gebouwen. Ook worden er oplossingen getoond op het gebied van energieverbruik.

Nedap Luxon is een specialist op het gebied van HID verlichting. Met de HID verlichtingstechnologie van Nedap Luxon bespaart u tot 65% op uw energierekening en vallen de onderhoudskosten flink lager uit.

Voor meer informatie zie:

Nedap Light Controls Hoofdkantoor

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
Nederland

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*