Nederlanders doen 15 procent meer aankopen online.

Nederlanders doen 15 procent meer aankopen online.

Webshop Talimoda.nl heeft uniek assortiment overhemden met Italiaans design. Ook grote maten.

Nieuwegein, januari 2012 – In 2010 is Talimoda met de nieuwe webshop Talimoda.nl gestart. Talimoda verkoopt uitsluitend online Italiaanse design overhemden. Daarnaast heeft Talimoda haar assortiment inmiddels ook uitgebreid met hippe boxershorts. Ook de grotere maten Italiaanse overhemden voor de mannen ”met een buikje” zijn aanwezig. Deze doelgroep kan vaak lastig een onderscheidend design overhemd vinden. Talimoda.nl gaat haar assortiment voor de grote maten in de toekomst uitbreiden.

Talimoda.nl merkt dat steeds meer consumenten online aankopen doet en dat er ook meer gebruik gemaakt wordt van i Deal, een online betaalsysteem.

In 2010 werd in Nederland 63 miljoen keer met i Deal betaald. Ten opzichte van 2009 is dit een stijging van 43 procent. Tegelijkertijd daalde het aantal papieren overschrijvingen en acceptgirokaarten met bijna 6 procent tot 225 miljoen. Het afgelopen jaar deden Nederlanders 10 procent van hun aankopen via internet. Ongeveer 75 procent van de Nederlanders koopt weleens kleding online. De voordelen van online kleding kopen zijn evident. Vaak zijn de prijzen lager dan in de fysieke winkel. Ook hoeft de consument de deur niet meer uit. De bestelde artikelen worden netjes thuis bezorgd.

Bovendien wordt de consument wettelijk beschermd bij online aankopen.

Groeiend aanbod Italiaanse overhemden

“Uitstraling is voor veel mensen belangrijk” aldus de eigenaresse van de  webwinkel Talimoda.nl. “Kleding is een belangrijke zaak voor het zelfvertrouwen van veel mensen”. Bij Talimoda.nl maakt de Nederlandse consument kennis met Italiaanse design overhemden. Zowel mannen als vrouwen kunnen zich onderscheidend kleden volgens de laatste mode uit het trendy Italië. Ook voor niet getailleerde overhemden kunnen mannen bij onze webwinkel terecht!” De Italiaanse overhemden in de webwinkel Talimoda.nl zijn aantrekkelijk geprijsd en zodoende voor iedere consument interessant. Naast het ruime assortiment onderscheidt Talimoda.nl zich in een uitstekende dienstverlening en service. “Een voorbeeld hiervan is de snelle verzending én het klantvriendelijke retourbeleid; de ruil en retourperiode is door ons verlengd tot 30 dagen!  Naast de concurrerende prijzen is het uiteraard belangrijk dat we kwaliteit leveren. Daarom zijn we heel erg kritisch met ons inkoopbeleid. Ook vragen wij onze klanten om hun mening over onze dienstverlening en producten”.

Meer online betalingen met iDeal

Uit onderzoek is gebleken dat Nederlanders in 2010 15 procent meer aankopen via internet deed. Nederland loopt vooruit waar het gaat om online aankopen. Ongeveer 75 procent van de Nederlanders koopt wel eens iets online. Naast het online shoppen neemt ook het aantal online betalingen toe. Het aantal verzonden acceptgiro’s nam af met 10 miljoen tot 153 miljoen. 70 procent van de acceptgiro’s wordt overgetikt via internet bankieren en gaat daarna de afvalbak in.

In fysieke winkels wordt er steeds meer gepind en minder contant betaald. Nederlanders pinden in 2010 2,15 miljard keer. Dit is een stijging van ongeveer 11 procent ten opzichte van 2009. Het totaal bedrag dat met PIN betaald werd bedroeg bijna 81 miljard euro. De afgelopen 2 jaar werd ongeveer 10 procent minder met contant geld betaald. Deze daling wordt, naast de betalingen door PIN ook veroorzaakt door een toename van online aankopen en betalingen via iDeal.

Over Talimoda.nl

Talimoda.nl is de online winkel in Nederland voor een gevarieerd aanbod aan Italiaanse design overhemden. Steeds meer consumenten weten inmiddels Talimoda te vinden.Naast het groeiende aanbod aan gevarieerde modellen gaat Talimoda.nl zich ook richten op de grote maten.In de webshop wordt het aanbod duidelijk en overzichtelijk weergegeven.

De klant staat voor Talimoda.nl centraal. Dat Talimoda.nl naar tevreden klanten streeft blijkt wel uit de enquête die elke klant na een bestelling krijgt toegezonden.  De mening van de klant wordt ook op de website weergegeven. Klantvriendelijkheid en service staan bij Talimoda.nl hoog in het vaandel.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*