Proslank valt op bij de Nationale Gezondheidsbeurs in Utrecht

Van 20 tot en met 22 januari werd de 5e editie van de Nationale Gezondheidsbeurs in de jaarbeurs Utrecht georganiseerd. Dit jaar was Proslank een succesvolle nieuwkomer. Met een geheel nieuwe stand, stak het Almeerse bedrijf met kop en schouders boven de andere uit.

Proslank is een eiwit dieet waarmee je in 4 fases met lekkere gerechten, zonder honger, 7 tot 10 kilo in de maand kan afvallen. Op de beurs was er de mogelijkheid om te proeven en om een gratis BMI meting te doen. Bezoekers van de stand stonden in lange rijen voor deze proeverij en meting. Ook werd er uitgelegd hoe het eiwitdieet werkt en kon er met een speciale beurskorting een startpakket worden aangeschaft, zodat bezoekers direct konden beginnen met afslanken.

Naamsbekendheid en nieuwe klanten werven is het doel van Proslank, dit is meer dan gelukt dit afgelopen weekend. De beurs trok de eerste twee dagen al meer dan 17.000 bezoekers!
De Nationale Gezondheidsbeurs is nog maar het begin voor Proslank, dit jaar zijn er meer locaties waar het paars witte logo groot te zien is.
Van 7 tot 10 februari staat Proslank in het Magna Plaza te Amsterdam, waar het deel uit maakt van de Lady Talk shopping experience.
Nieuwsgierig naar Proslank? Kijk op Proslank.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*