Puur Sales versterkt zich met Sales Consultant

HOUTEN, 10 januari 2012 – Puur Sales begint 2012 met een nieuwe aanwinst. Alessandra Morabito is per direct begonnen als Sales Consultant. Zij wordt binnen het team van Michiel van der Kwast verantwoordelijk voor new business sales en het coachen en trainen van sales professionals.
Ervaren sales professional
Morabito heeft ruime ervaring opgedaan als Account Manager bij StudiJob Uitzendbureau en How Company. Zij heeft succesvol new business gegenereerd binnen de arbeidsbemiddeling mede door haar uitgebreide netwerk en haar goede communicatieve en sociale vaardigheden. Daarnaast is ze als trainer in opleiding bij How Company in staat om op verschillende niveaus organisaties en mensen met elkaar te verbinden en de optimale match te maken.
Morabito  heeft een grote interesse in wat mensen drijft en stimuleert ze om het beste uit zichzelf te halen. De overgang naar Puur Sales is wat dat betreft een ideale vervolgstap in haar loopbaan. “Puur Sales biedt mij de mogelijkheid om mijn talenten optimaal in te zetten, maar dan op een hoger niveau”, zegt Morabito.
Over Puur Sales
Puur Sales bemiddelt, coacht en traint salesprofessionals, managers en teams met als doel het salesproces binnen organisaties te optimaliseren en daardoor het verkoopresultaat te maximaliseren. De diensten die Puur Sales aanbiedt, bestaan onder meer uit werving & selectie, detachering, consultancy en training & coaching. Puur Sales is onderdeel van Profsgroep.
Over Profsgroep
Profsgroep is dienstverlener op het gebied van personeel en advies. Zij doen single- en multidisciplinaire projecten vanuit vijf verschillende gespecialiseerde organisaties. Kijkt u voor meer informatie op de websites van Profsgroep en Puur Sales.
Informatie voor de pers
Profsgroep | Puur Sales
Sevan Barsamoglu, Projectmedewerker Backoffice
E. s.barsamoglu@profsgroep.nl
T. 088 – 09 09 000
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*