Smart&Sexy avond met UVON Gelderland: upgrade jezelf met deze interactieve lezing!

, , , , , ,

Plaats: Congrescentrum Van Der Valk Hotel de Cantharel, Van Golsteinlaan 20, Apeldoorn

Datum en tijd: 13 februari 2012 van 17.00 tot 22.00

Programma: 17.00 Inloop

18.00 Diner (Italiaans buffet)

19.30 Start interactieve lezing

22.00 Einde

Contactpersoon:            Stephanie Braun

www.uvongelderland.nl

www.smartensexy.nl

www.xdipity.com

UVON Gelderland heeft voor haar bijeenkomst op 13 februari 2012 Lisa Portengen van Smart&Sexy uitgenodigd. Met grote inzichten, leuke weetjes en ‘life-changing’ tips, laat Lisa zien hoe je meer een feestje kan maken van jouw leven.

Hoe bewust ben jij je van jouw mogelijkheden?

En hoe aantrekkelijk ben jij eigenlijk?

Voel jij je Smart&Sexy? Je bent het namelijk al!

De tips zijn universeel en zowel zakelijk als privé toe te passen. Gebruik gewoonweg de elementen die het beste bij jou passen. Zie het als een fruitschaal vol heerlijke soorten fruit: jij pakt wat jij wil. Omdat de tips zo universeel zijn, maakt het ook niet uit in welke branche je werkt: zelfvertrouwen komt overal van pas. Dus: upgrade jezelf!

UVON Gelderland biedt vrouwelijke ondernemers en managers de gelegenheid deze interactieve lezing bij te wonen. Bijeenkomsten van UVON Gelderland vinden verspreid door heel Gelderland plaats. Dit keer treffen de leden en hun introducés elkaar in Congrescentrum Van Der Valk Cantharel, Van Golsteinlaan 20, te Apeldoorn. Deelname aan het diner is optioneel, de kosten hiervoor bedragen € 35,- inclusief consumpties.

UVON Gelderland is één van de langst bestaande netwerken; een dynamisch en modern initiatief vóór en door actieve, ondernemende vrouwen. Leden van UVON Gelderland zijn vrouwen uit alle beroepsgroepen en disciplines. Zij komen maandelijks in informele sfeer bij elkaar voor een diner gevolgd door een lezing, een bedrijfsbezoek, een inspirerende workshop of netwerkavond.

Aanmelden voor de lezing kan via www.uvongelderland.nl, daarnaast vindt u hier meer informatie over deze avond en over UVON Gelderland.