Visitekaartjes drukken tegen wel heel voordelige tarieven

Wat is identiek naamkaartje nou eigenlijk

Visitekaartjes drukken is een bezigheid apart. Wij realiseren als geen ander dat een naamkaartje de uitstraling van uw vennootschap is.

De huidige technologie maakt het vergenoegd denkbaar om uw visitekaartje digitaal te drukken. Door deze optie bespaart elk bedrijven alsof consument enorm talrijk kosten op zijn drukwerk onkosten . Jouw kunt kiezen vanuit verschillende kwaliteitsproducten.

Een naamkaartje wordt echter wel een visitekaartje genoemd . Een naamkaartje is een kartonnen kaartje waarop belangrijke contactgegevens staan. het wordt vaak als eerste gebruikt in een verkoop / vergader gesprek. Gemeenlijk wordt het naamkaartje gebruikt in de zakelijke sfeer. Je ziet het kaartje niet veel in verschillende prive omstandigheden omdat men elkaar meestal wel kent.

Een visitekaartje wordt veelal ontworpen vanwege een grafisch schetsen en daarna gedrukt in een drukkerij. In de afgelopen jaren zijn er evenveel verschillende sites bijgekomen dat wij bevatten dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Wij hebben een tool ontworpen waarbij jezelf je kaartje kan samenstellen. Jouw kunt aan de hand van verschillende layouts snel makkelijk en acceptabel je eigen kaartjes samenstellen en een naamkaartje bedrukt laten afleveren.

Wat staat erop hetzelfde visitekaartje?

Op het naamkaartje staan dikwijls belangrijke informatie als:
Functie
Bedrijfsnaam
Telefoonnummer
Adresgegevens van het winkelbedrijf
Het logo (logo ) van het bedrijf
E-mailadres
Adres van de website
KvK nummer

Druktechniek visitekaartjes

Visitekaartjes drukken is een veelgebruikte techniek. Het visitekaartje wordt vaak dubbelzijdig bedrukt en somwijlen ook eenmaal gevouwen. Het visitekaartje bestaat uit verschillende vormen van betrouwbaarheid . Waar je vaak rekening mee moet houden is het hoeveelheid gram van een kaartje. Overeenkomstig ons is de kwaliteit van een visitekaartje goed bij 250 t/m 300 g/m2. Omdat je altijd visitekaartjes bij je hebt is het van enorm nut dat deze van dusdanige kwaliteit zijn dat ze ook manierlijk blijven ingeval jij ze uitdeelt. Momenteel zijn er metalen visitekaartjeshouders waar je de bedrukte kaartjes in kunt bewaren.

Let bij het duwen van visitekaartjes altijd op de partij met wie jij samenwerkt en wat de levertijd van de kaartjes is. Wij snappen uit ervaring dat visitekaartjes drukken vaak erg acceptabel worden aangeboden maar dat de leveringstijd wel ruim 2 weken is. Als je de kaartjes eerder wilt hebben betaal je afhankelijk van hoe snel je ze wil hebben een druktoeslag. Wij doen dat met visitekaartjesdrukken.org bewust niet. Wij leveren altijd binnen 3 werkdagen voor dezelfde prijs!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*