Winnende ArtCar gratis ‘te huur’ bij Avis

, , , ,

Almere, 3 januari 2012 – Avis Budget EMEA Ltd., marktleider in autoverhuur, stelt het winnende ontwerp uit de eerste Europese ‘Art Car wedstrijd’ beschikbaar voor het Nederlandse publiek. Door deel te nemen aan de Avis Facebook winactie maakt iedereen kans op vijf dagen lang ‘gratis rijden’ in dit bijzondere en kleurrijke exemplaar.

Avis Budget EMEA Ltd. heeft onlangs de winnende creatie van de eerste ‘ArtCar wedstrijd’ bekend gemaakt. Andrea-Victoria Halbroth, alias Dea Vectorink, uit Duitsland won met haar bont gekleurde rozenmotief, geïnspireerd op tattoodesigns uit de jaren ’50. Zij werd door een deskundige jury uit meer dan 1000 inzendingen (uit zes Europese landen) verkozen tot de winnares. Bij de jurering was een speciale gastrol weggelegd voor het publiek; jong en oud kon op Facebook een stem uitbrengen op het favoriete ArtCar design.

Speciaal voor het Nederlandse publiek maakt Avis het nu mogelijk om vijf dagen lang gratis rond te rijden in de ‘Dea Vectorink’ ArtCar. Wanneer bezoekers van de Avis Facebookpagina hun gegevens achterlaten maken zij direct kans op deze bijzondere prijs. Iedereen ouder dan 21 jaar, of onder begeleiding van iemand met een rijbewijs, mag deelnemen aan de winactie.

„We zijn trots op het feit dat de Avis ArtCar binnenkort ook op de Nederlandse snelweg te zien is”, aldus Erik Groen, Managing Director Avis Budget Nederland. Op Facebook stromen de aanmeldingen inmiddels binnen. „Het is de eerste keer dat er een ArtCar beschikbaar wordt gesteld voor het Nederlandse publiek dus zorg dat je er op tijd bij bent”, benadrukt Groen. „Wie weet rijd jij straks rond in Dea’s fraaie creatie; op je vakantiebestemming of gewoon in je eigen woonplaats”.

Naast winnares Andrea-Victoria Halbroth ontwierpen ook Si Scott, een bekende Britse illustrator, en McBess, een animatie-expert uit Frankrijk, een speciale Avis ArtCar.

Meer informatie over de Facebook winactie of Avis is te vinden op apps.facebook.com/nl-avisartcar en op www.avis.nl.

Over Avis

Avis Rent A Car System, LLC vormt samen met haar dochterondernemingen één van ’s werelds meest bekende autoverhuurbedrijven; met ongeveer 5.100 locaties in meer dan 165 landen. Avis is toonaangevend op het gebied van innovatie van de autoverhuurindustrie en is één van de grootste merken ter wereld als het gaat om klantgerichtheid. Avis is eigendom van de Avis Budget Group Inc. (NASDAQ: CAR) die het merk overal ter wereld op de kaart heeft gezet.

Voor meer informatie zie www.avis.nl

###

Fotobijschrift: Andrea-Victoria Halbroth in haar winnende ‘Dea Vectorink’ Avis ArtCar

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Voor meer informatie over Avis kunt u contact opnemen met:

BuroSix Communications

Eline Jansen

T: 0182 – 39 44 55

Andrea-Victoria Halbroth in haar winnende ‘Dea Vectorink’ Avis ArtCar

E: team@burosix.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*