A Bright New World presenteert vernieuwde, stressvrije website www.gezondomgaanmetstress.nl

,

Oosterbeek, 6 februari 2012 – In tijden van crisis maar bovenal door ons drukke schema van werk, gezin en sociale contacten viert stress hoogtij. A Bright New World ontwikkelde het 30 dagen Stress Reductie Programma waarin je leert gezond om te gaan met stress. Vandaag is de bijbehorende website www.gezondomgaanmetstress.nl gelanceerd.

“Op gezondomgaanmetstress.nl lees je wat stress nu precies is. Wat doet het met lichaam en geest, maar bovenal leggen we uit wat het stress reductie programma voor je kan doen.” zegt Pascal Hazeleger, initiatiefnemer van het overkoepelende platform A Bright New World. De website is vernieuwd, vertelt Hazeleger. “We hebben de stresspunten uit de website gehaald door de informatie beter te structureren, het bestellen gemakkelijker te maken en tegelijkertijd hebben we een aantal visuele aspecten aangepakt die meer rust bieden.”

Deze website is de eerste stap naar een leven zonder stress, een bezoekje waard dus.

Hoe leef je zonder stress?

We zijn op zoek gegaan naar een methode om de gunstige resultaten van meditatie direct beschikbaar te krijgen, de stress gevoelens te verminderen en om innerlijke rust en evenwicht te vinden. De basis voor het 30 dagen Stress Reductie Programma was hiermee gelegd:  meditaties, begeleiding en een ondersteunend pakket tegen stress en spanning.

Investeer slechts 30 minuten per dag

Het 30 dagen Stress Reductie Programma is een effectieve methode die in 30 dagen je stress reduceert en behandelt. Je ervaart weer innerlijke rust en ontspanning waardoor je in evenwicht bent en je gezondheid verbetert. Het 30 dagen Stress Reductie Programma is ontwikkeld om de negatieve spiraal van steeds hogere stressbelasting te doorbreken en stress-symptomen te behandelen. Investeer dertig dagen lang dertig minuten per dag. Je zult merken dat door onze instructies, meditaties en begeleiding jij je na een maand beter voelt. Daarnaast zul je het halve uurtje meditatie per dag hebben omarmd! Meer informatie vind je vanzelfsprekend op www.gezondomgaanmetstress.nl

Over A Bright New World

A Bright New World (www.ABrightNewWorld.nl), een internet community, een plek waar experts hun kennis en inzichten delen op het gebied van gezondheid en spiritualiteit. Ook kun je hier in aanraking komen met producten en diensten die deze kennis en inzichten in de praktijk brengen, zodat jij zelf het nut ervan kunt ervaren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*