DataLogix en Xsigo Systems sluiten partnerovereenkomst

, , ,

Utrecht, 3 februari 2012 – DataLogix, specialist op gebied van data opslag, data beschikbaarheid en data management en Xsigo Systems, technische leider in datacenter I/O virtualisatie, kondigen vandaag aan een strategisch partnership te hebben gesloten. De partnership behelst een strategische samenwerking op vlak van advies, verkoop en nazorg van de Xsigo I/O virtualisatie producten.

Xsigo Systems heeft een revolutionaire nieuwe benadering van de server I/O ontwikkeld: de Xsigo I/O Director. Deze hardware-en software-oplossing is geoptimaliseerd om de Data Center management taken drastisch te vereenvoudigen en te versnellen. Met de Xsigo I/O Director, zijn bedrijven in staat I/O resources on-the-fly, zonder verstoring van het netwerk en storage omgeving, aan te passen. Hierdoor zijn klanten in staat de performance van applicaties te verhogen, kosten te reduceren en de flexibiliteit van de IT omgeving te verhogen.

Koen van den Berg, Regional Manager Xsigo Systems Benelux over de partnership: “DataLogix is de specialist op het gebied van storage en storage virtualisatie in Nederland. Met dit partnership zijn we in staat onze wederzijdse klanten een end to end oplossing aan te kunnen bieden op het gebied van servers, storage en Xsigo I/O virtualisatie. Met DataLogix als partner kunnen wij onze klanten ondersteunen bij hun meest uitdagende behoeften”.

Jochem Steman, Directeur DataLogix: “De producten van Xsigo Systems zijn een prima aanvulling op ons innovatieve portfolio op gebied van data opslag, data beschikbaarheid en data management. Virtualisatie is niet meer weg te denken binnen het datacenter. Door de I/O virtualisatie technologie van Xsigo Systems te combineren met de kwalitatief en technologisch sterke producten van Hitachi Data Systems, zijn we nu in staat om kosteneffectieve en in de toekomst vaste end to end virtualisatie oplossingen te bieden.”

Informatieve sessie
DataLogix organiseert samen met Hitachi Data Systems en Xsigo Systems een speciale Unified Computing lunch and learn sessie. Deze lunch and learn sessie vindt plaats op donderdag 16 februari 2012 in Brasserie Kompas, te Loosdrecht en bestaat uit een interactief middagprogramma waarbij er meer informatie wordt gegeven over de unieke mogelijkheden van de combinatie tussen Hitachi Data Systems en Xsigo Systems.

Over DataLogix
DataLogix levert innovatieve oplossingen, diensten en producten op gebied van data opslag, data beschikbaarheid en data management. Het bedrijf levert deze oplossingen aan een breed scala van klanten zoals multinationals, overheden, instellingen en aan bedrijven in het Midden en Klein Bedrijf. DataLogix heeft diverse strategische partnerships gesloten met toonaangevende storage en virtualisatie leveranciers. Hierdoor heeft DataLogix alle kennis en disciplines in huis om totaal oplossingen te realiseren, van advies en implementatie tot aan training en support. Daarnaast kan DataLogix een breed pakket van storage- en virtualisatie diensten aanbieden. Het hoofdkantoor van DataLogix is gevestigd in Maarssen. Voor meer informatie bezoek: http://www.datalogix.nl/

Over Xsigo Systems
Xsigo Systems, Inc is de leider in gevirtualiseerde datacenter-infrastructuur. Met Xsigo verbeteren klanten de applicatie performance, reduceren kosten en verhogen de flexibiliteit van hun IT omgeving. Gebaseerd op gepatenteerde en bekroonde technologie, Xsigo biedt een complete familie/range van de infrastructuur virtualisatie producten, inclusief de Xsigo I/O-director en de Xsigo Server Fabric aan. Xsigo heeft honderden klanten, partners en resellers over de hele wereld en dient diverse sectoren waaronder de financiële, onderwijs, overheid, entertainment, industrie, technologie en telecommunicatie. De besloten vennootschap, opgericht in 2004 is gevestigd in San Jose, Californië, wordt gefinancierd door Kleiner Perkins, Khosla Ventures, Greylock Partners en North Bridge Venture Partners. Voor meer informatie, bezoek www.xsigo.com.

Voor verdere persinformatie, foto-, beeldmateriaal of een interview kunt u contact opnemen met:
DataLogix B.V.
Cathelijne Wakker
Manager Marketing & Communicatie
telefoon: 030-7440710
e-mail: c.wakker@datalogix.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*