Groenhuysen opent steunpunt in Stampersgat

,

Op 1 maart 2012 opent stichting Groenhuysen een steunpunt voor ouderen aan de Dennis Leestraat 5 in Stampersgat. Het steunpunt heeft als doel dat senioren zo lang mogelijk in hun eigen omgeving kunnen blijven wonen. Het steunpunt gaat activiteiten aanbieden die hier op gericht zijn. Tevens is er via het steunpunt een medewerkster ouderenwerk bereikbaar.

Sinds begin februari is er hard gewerkt om de ruimte aan de Dennis Leestraat, waar eerder het consultatiebureau en de bloedprikdienst gevestigd waren, aan te passen. In de eerste weken na de opening van het steunpunt wordt er een basisprogramma aangeboden voor de doelgroep 55+. Later wordt het activiteitenprogramma afgestemd op de wensen van de bezoekers. De activiteiten lopen uiteen van kaarten, bewegen voor ouderen, koffie drinken en crea doe tot ritmisch bewegen. Bij het steunpunt kunnen ouderen daarnaast met al hun vragen terecht. Voor het bezoeken van het steunpunt is geen CIZ-indicatie nodig. Binnenlopen en meedoen aan de activiteiten mag altijd.

Op donderdag 1 maart 2012 houdt het steunpunt Stampersgat open huis. Voor alle inwoners van Stampersgat staat van 09.00 tot 20.00 uur een bakje koffie klaar. Bezoekers kunnen direct zich inschrijven voor activiteiten of bijvoorbeeld vrijwilligerswerk. Daarnaast is er meer informatie verkrijgbaar over de overige diensten van stichting Groenhuysen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*