Open dag bij levendig Groenhuysen

,

Op zaterdag 17 maart 2012 vindt de Open Dag van Zorg en Welzijn plaats. In heel het land openen zorg- en welzijnsinstellingen die dag hun deuren. Zo ook Groenhuysen. De nadruk ligt dit jaar bij Groenhuysen op de levendigheid in de intramurale setting.

Tijdens de Open Dag van Zorg en Welzijn kunnen bezoekers van 11.00 tot 15.00 uur een kijkje achter de schermen nemen bij dertien locaties van Groenhuysen. Nog steeds bestaat de oude opvatting dat ouderen in een ‘bejaardenhuis’ alleen maar achter de geraniums zitten. Tijdens de open dag laten we zien dat niets minder waar is! Een centrum voor Wonen & Zorg van Groenhuysen is een plaats waar ouderen, in hun eigen appartement, voorzien van alle luxe, een prettig en actief leven leiden. Eigen regie staat daarbij voorop.

Levenswensen
Ouderen komen vaak bij een centrum voor Wonen & Zorg terecht vanwege verschillende fysieke beperkingen. Deze beperkingen leiden ertoe dat mensen allerlei dagelijkse dingen niet meer kunnen doen. Terwijl ze die ‘levenswensen’ juist wel nog graag zouden doen. Groenhuysen kijkt vooral naar de wensen van de cliënt. Daardoor kunnen cliënten effectiever worden geholpen én de zorg efficiënter worden georganiseerd. De komende jaren investeert Groenhuysen nog meer in activiteiten, door het bieden van meer dagstructuur en het verbeteren van de dagprogramma’s. Voor iedereen moet er altijd iets te doen zijn, ’s morgens, ’s middags en ’s avonds, passend bij de locatie.

Vol programma
Naast een kijkje in één of meerdere appartementen kunnen bezoekers aan de Open Dag vooral kennis maken met het zeer uitgebreide activiteiten- en verenigingsprogramma op de verschillende locaties. Groenhuysen Uit! geeft een overzicht van alle leuke uitstapjes en ook allerlei leuke nieuwe initiatieven als de Wii, Silverfitness en de ZorgMonitor komen aan bod. Ouderen hoeven niet achter de geraniums te zitten als ze dat niet willen! Ook geïnteresseerden in een baan in de zorg zijn op de Open Dag bij Groenhuysen aan het juiste adres. Groenhuysen zoekt het komende jaar tientallen nieuwe medewerkers. Groenhuysen Select is dan ook aanwezig om alles te vertellen over een carrière bij Groenhuysen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*