SMSPARKING DE GOEDKOOPSTE

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Best, 22 februari 2012 – Uit onderzoek van de ANWB blijkt dat SMSParking zowel voor de zakelijk gebruikers als privé-gebruikers de goedkoopste aanbieder is van mobiele parkeer-betaaldiensten. Dit is het geval in alle steden waar diensten van SMSParking worden aangeboden. De uitkomsten van dit onderzoek zijn gepubliceerd in de februari-uitgave van Kampioen (nr 2), het blad voor ANWB-leden.

“Wij zijn natuurlijk heel blij met de uitkomst van dit ANWB-onderzoek. Met het aanbieden van onze parkeerbetaaldiensten in Amsterdam is alles ruim drie jaar geleden voor SMSParking begonnen. Op basis van dit ANWB-onderzoek verwachten wij een significante toename in veel zakelijke- en privé-gebruikers”, aldus Mladen Ciric, directeur SMSParking.

Recente ontwikkelingen laten zien dat steeds meer privé- en zakelijke gebruikers SMSParking ontdekken. Privé-gebruikers stappen veelvuldig over op SMSParking omdat er geen maandelijkse abonnementskosten worden door berekend. En omdat SMSParking niet kentekengebonden is kan je als geregistreerd privé-gebruiker met iedere auto (kenteken) parkeren.

Zakelijke gebruikers besparen met SMSParking behoorlijk tijd en geld. Zo is de kans op een boete vrijwel nihil door alert-funkties. Er zijn geen abonnementskosten per account, per auto of per telefoonnummer en er worden geen extra kosten doorberekend voor meerdere gebruikers op een account. Kentekens worden niet geregistreerd hetgeen flexibiliteit in het parkeren van auto’s betekent. Last but not least hoeft een ondernemer nooit meer achteraf declaraties van parkeerbonnetjes te verwerken.

Aanmelden kan simpel via de website van SMSParking of door het downloaden van APPParking op de smartphone.

SMSParking biedt betaalparkeer-diensten aan in Amsterdam, Amersfoort, Arnhem, Enschede, Eindhoven, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, ‘s-Hertogenbosch en Beverwijk. In 2012 zullen onder andere Utrecht (maart), Velsen, IJmuiden, Hoorn en naar verwachting Den Haag in rap tempo volgen.

APP-Parking is een dienst van SMS Parking BV, aanbieder van diensten als SMSParking, InternetParking en SmartPhoneParking.

Check voor alle informatie http://www.smsparking.nl/ of  http://www.app-parking.nl/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*