Taxibedrijven profiteren van wisselstoringen NS

, , , , ,

Taxibedrijven profiteren van wisselstoringen NS

Daar waar de reiziger flink baalt van de ellende op het spoor, daar wrijven de taxibedrijven zich in de handen. Veel gestrande reizigers maken namelijk gebruik van taxi’s om op de plek van bestemming te komen wanneer het openbaar vervoer hen in de steek laat.

De laatste vorstperiode heeft voor sommige taxibedrijven tot soms wel een verdubbeling van de omzet geleid. Een welkome financiële meevaller in de moeilijke tijden die er momenteel heersen in de taxibranche. Door de recessie besparen mensen op het nemen van een taxi, waardoor veel taxibedrijven hun omzet zien dalen. De kou mag dan als vervelend worden ervaren door veel mensen die gebruik maken van de trein, taxibedrijven vinden het maar al te mooi.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*