Wereldwijd Nederlandse tijdschriften bestellen

, ,

Vanaf vandaag verstuurt MagVilla.nl – de grootste online tijdschriftenshop van Nederland – haar bestellingen over de hele wereld.  Dit betekent dat mensen wereldwijd losse actuele Nederlandse tijdschriften kunnen bestellen zonder abonnement of verplichting en dat deze overal op de wereld worden bezorgd. Deze service maakt het mogelijk dat het Nederlandse tijdschrift gemakkelijk door expats, emigranten, studenten en andere in het buitenland verblijvende Nederlanders, besteld kan worden.

Nieuwe markten

De verwachting is dat het aantal Nederlandse expats de komende jaren blijft stijgen. Een van de behoefte van deze mensen is het contact houden met het vaderland middels alle vormen van media, dus ook tijdschriften. MagVilla.nl wil met de wereldwijde bezorging inspelen op deze behoefte en de verspreiding van het Nederlandse tijdschrift vergroten en zo nieuwe markten aanboren.

Tarieven

De verzendtarieven worden dynamisch bepaald en hangen af van het gewicht en bestemming van de tijdschriftenbestelling. Betalen kan gewoon met iDeal of met Paypal. De verzending geschiedt uiteindelijk via PostNL.

MagVilla.nl

MagVilla.nl is de grootste internet tijdschriftenkiosk van Nederland. Hier bestel je losse actuele tijdschriften uit binnen- en buitenland, zonder abonnement of verplichting. Naast alle bekende Nederlandse toptitels heeft MagVilla.nl vele nichebladen, special intrest magazines en buitenlandse tijdschriften. MagVilla.nl is onderdeel van Sellvia b.v.

Meer weten? Ga naar MagVilla.nl – wereldwijd Nederlandse tijdschriften bestellen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*