Aantal klusongelukken groeit, huur een vakman in!

De afgelopen jaren is het percentage klussers dat op de spoedeisende hulpafdeling belandt met 15% gestegen. Dit kost de samenleving jaarlijks minimaal 170 miljoen euro, blijkt uit onderzoek van Consument en Veiligheid.

Oorzaak van deze stijging

Vanwege het toenemende aantal klusmagazines en tv-programma’s raken steeds meer Nederlanders geïnspireerd en proberen klussen in en om het huis zelf op te lossen. Helaas zijn zij vaak slecht voorbereid en onderschatten daarom de risico’s. Onvoorzichtigheid en onoplettendheid zijn dan ook de voornaamste oorzaken van klusongevallen.

Risico’s wegnemen

Ondanks het feit dat de meeste klussen eenvoudig ogen, is het toch verstandig om hiervoor een professional in te schakelen. Deze vakmannen zijn ervaren, kunnen doorgaans werkzaamheden uitvoeren in weinig tijd, beschikken over het juiste materiaal en de juiste hulpmiddelen en, misschien wel de belangrijkste, het scheelt u heel wat letterlijke en figuurlijke kopzorgen.

Waar vindt u de juiste vakman?

Voor verschillende klussen zijn er verschillende gekwalificeerde vakmannen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een dakdekker? Dan kunt u op het landelijk dekkende netwerk van
0900 dakdekker terecht voor een vakkundige
dakdekker bij u in de buurt. Zeker voor klussen op het dak is het zeer verstandig om een dakdekker in te schakelen. Deze beschikt niet alleen over de juiste kennis en ervaring, maar is ook in het bezit van de juiste hulpmiddelen.

Vermijd ellende en voorkom een middag op de spoedeisende hulp: Schakel voor uw klussen een ervaren vakman in.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*