Allebedrijvenin is Friend van stichting Kids Moving The World

Sinds 1 maart 2012 is Allebedrijvenin ‘Friend’ van de Stichting Kids Moving the World. Samen gaan zij ervoor zorgen dat kinderen in Nederland bewuster worden van wereldvraagstukken als honger, armoede en klimaatverandering. Allebedrijvenin geeft de Stichting een communicatieplatform waarmee nieuwe deelnemers kunnen worden geworven.
Allebedrijvenin vindt het belangrijk om, met het oog op de toekomst, maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Het bedrijvenportaal draagt graag bij aan een betere maatschappij en daarom is besloten om ondersteuning te bieden aan de Stichting Kids Moving the World.

Stichting Kids Moving The World?
De Stichting richt zich op bewustwording van kinderen in Nederland ten aanzien van bepaalde wereldvraagstukken. Via verschillende educatieve modules maken kinderen spelenderwijs kennis met onderwerpen als armoede, honger en klimaatverandering. Het uitgangspunt bij alle modules is dat de kinderen zelf op een actieve manier aan de slag gaan. De modules bestaan uit een voorbereiding in de klas met een lespakket en een gastles door een Game Guide. De Game Guide is een vrijwilliger van Kids Moving the World die met de kinderen enkele aspecten van het lespakket op een actieve manier uitwerkt. Dit gebeurt bijvoorbeeld met behulp van een interactief bordspel of een leskist.

Waarom Allebedrijvenin en Kids Moving The World?
Ook Allebedrijvenin vindt het belangrijk dat de toekomstige generatie bewust wordt gemaakt van de thema’s die nu spelen. Daarom helpt zij Kids Moving The World op hun zoektocht naar nieuwe ‘Friends’ en biedt zij Kids Moving The World een communicatieplatform. Door het grote aantal bedrijven dat maandelijks de website www.allebedrijvenin.nl bezoekt hoopt zij veel nieuwe ‘Friends’ te kunnen realiseren.

Ook ‘Friend’ worden?
Natuurlijk kunt u nu ook uw steentje bijdragen en de Stichting ondersteunen door ‘Friend’ te worden. Voor een vast bedrag per jaar kunt u ook deelnemen in Stichting Kids Moving the World. U kunt een aantal medewerkers als Game Guide actief mee laten doen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Caroline Bakker van Kids Moving the World. Dit kan via 088 – 7928787 of info@kmtw.nl.

Meer informatie over de samenwerking?
Wilt u meer weten over de samenwerking tussen Allebedrijvenin en Kids Moving the World? U kunt contact opnemen met de marketingafdeling van Allebedrijvenin via 0900 – 222 888 9 (lokaal tarief) of marketing@allebedrijvenin.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*