Bent u door uw CV ketel in de steek gelaten?

De meeste mensen hebben het vorige maand waarschijnlijk wel meegekregen; de maand februari was de koudste februarimaand sinds 1996! Met een gemiddelde temperatuur van onder de 1° Celsius was het een koude en gure maand. Met de CV ketels van tegenwoordig kan goed op deze koude temperaturen gereageerd worden. Uit gegevens blijkt dat toch niet alle Nederlanders ongeschonden uit de kou zijn gekomen.

Gebrek aan onderhoud is grootste boosdoener

De koude februari maand vroeg een grote inspanning van de gemiddelde Nederlandse CV ketel. Waar de temperaturen amper boven het vriespunt lagen, stonden de ketels onder hoogspanning. Waar Nederlanders met een nieuwe of goed onderhouden ketel de kou prima doorstonden, ging het voor veel Nederlanders toch fout. Wegens gebrek aan onderhoud of vervanging van verouderde centrale verwarmingsketel kwamen veel consumenten in de kou te staan vorige maand. Volgens experts was het gebrek aan periodiek onderhoud de grote boosdoener.

Voorkom ellende in het volgende koufront

Aangezien de temperaturen nog harder schommelen dan de beurs, is het bepalen van een volgende koude periode niet te bepalen. Om problemen met uw CV ketel in de volgende koude periode te voorkomen wordt geadviseerd om uw CV ketel periodiek te laten onderhouden. Dit klusje lijkt misschien eenvoudig, maar vergt toch veel kennis van een professional. Onderhoud en schoonmaak van de ketel voorkomen op langere termijn een hoop kou en ellende.

Onderhoud? Wie en wat heb ik hiervoor nodig?

Periodiek onderhoud is zeer belangrijk voor de levensduur van de centrale verwarming. Een CV specialist verleent u graag 0900 CV-service en zorgt ervoor dat uw CV ketel na een onderhoudsbeurt weer up-to-date is. Laat een gebrek aan onderhoud geen oorzaak zijn om in de volgende koude periode ook zelf in de kou te zitten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*