Breng sfeer in huis met glas in lood

, , , ,

Toen de technieken nog niet zover waren dat er grote stukken glas geproduceerd konden worden, werd er veel gebruik gemaakt van glas in lood. Door kleine stukken glas met lood aan elkaar te zetten, konden huizen en kerken worden voorzien van grote glas oppervlakken. Dit zorgde voor meer licht en een karakteristieke sfeer. Het grote voordeel van glas in lood is de vele kleur- en patroonmogelijkheden, waardoor u de gewenste sfeer in uw woning creëert. Het nadeel is dat deze glassoort niet zo goed isoleert als de moderne glassoorten. Wilt u toch graag glas
in lood? Een glaszetter geeft u graag advies.

Vroeger en nu

In de jaren ’70 vervingen veel mensen hun glas in lood ramen door enkel glas. Later werd dit weer vervangen door dubbel glas, waardoor de isolatie van huizen en panden aanzienlijk verhoogde. Toch zien we tegenwoordig dat steeds meer mensen weer kiezen voor glas in lood en hierdoor een sfeer van vroeger creëren.

De glaszetter isoleert uw glas in lood ramen

Wilt u ook graag de sfeer van glas in lood in uw huis brengen, maar twijfelt u over de isolatie? Schakel dan een glasexpert in. Een glaszetter geeft u graag advies over de isolatie van uw woning door middel van glas. Ook oplossingen voor glas in lood zijn geen probleem, er zijn voldoende mogelijkheden om uw woning ook met deze glassoort te isoleren. Hierdoor geniet u van de sfeer van vroeger en de isolatie van nu.

Wilt u glas in lood in uw woning, maar wilt u niet achteruit gaan in isolatie? Neem dan contact op met een glaszetter bij u in de buurt.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*