e-Learning: stressreductie in de palm van je hand

Oosterbeek – e-Learning, het online studeren, wordt in het onderwijs en bedrijfsleven steeds vaker ingezet om op een efficiënte en effectieve manier bestaande kennis over een onderwerp te vergroten of om volledig nieuwe kennis en vaardigheden aan te leren. Gezondomgaanmetstress.nl benut de mogelijkheden van e-Learning om cursisten de vaardigheden voor persoonlijke ontwikkeling aan te bieden. Een snelle en effectieve methode, tegen een gunstig tarief.

Hoge werkdruk en onzekerheid op het werk zijn in Nederland de grootste veroorzakers van stress. Daarnaast kunnen onder andere de gezondheid, het uiterlijk en gewichtsproblemen leiden tot stressgevoelens. Meer dan twee derde van de Nederlanders ervaart in meer of mindere mate stress, blijkt uit recent onderzoek van homeopathische geneesmiddelen producent A.Vogel. Deze stress kan bij aanhouding, leiden tot een veelvoud aan psychische en lichamelijke klachten. In eerste instantie zijn de voornaamste klachten een stijve nek of hoofdpijn, later kunnen concentratiestoornissen, (sterke) vermoeidheid of zelfs angstgevoelens optreden.

Er zijn verschillende manieren om stress tegen te gaan. Trainingen en cursussen voor stressreductie zijn er in alle soorten en maten, maar vaak vormen deze methodes een tijdrovende en dure aangelegenheid. Gezondomgaanmetstress.nl biedt een eenvoudige en effectieve methode om de nadelige gevolgen van stress flink te verminderen, stress- symptomen te behandelen, een burn-out te voorkomen en lichaam en geest meer in evenwicht te brengen.

Stress-reductie-programma

Het 30 dagen Stress Reductie Programma van Gezondomgaanmetstress.nl geeft cursisten de mogelijkheid om, door middel van e-Learning, hun stress binnen 30 dagen te reduceren. De training kan in eigen tempo gevolgd worden, op de momenten die de cursist goed uitkomen. Wanneer iemand wezenlijk gemotiveerd aan de slag gaat is de concentratie groter, iets waar in een klassikale training niet altijd rekening mee gehouden wordt. Daarnaast zijn de kosten aanzienlijk lager dan een ‘standaard’ stress-reductie-programma waarvan de kosten vaak boven de duizend euro liggen.

Voordelen van e-Learning

Een ander voordeel van e-Learning programma’s; geen wachttijd. Het programma wordt thuisgestuurd en de cursist kan direct zelf aan de slag wanneer het uitkomt. De training kan ongestoord gevolgd worden. Voor een betere verwerking is herhaling mogelijk. Bovendien hoeft er geen reistijd geïnvesteerd te worden, wat in een druk en stressvol bestaan veel rust oplevert.

Het programma van Gezondomgaanmetstress.nl bevat een 30 dagen durende stress-management-cursus aangevuld met meditatie cd’s, ontspannende druppels, een inspirerende DVD en het lidmaatschap van de ‘A Bright New World-community’. Tijdelijk ontvangen cursisten nu een gratis MP3-speler met daarop alle meditatietracks, zodat zij altijd en overal kunnen mediteren en ontspannen: hét antwoord op stress, in de palm van je hand.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*