Eenvoudig te bedienen rvs keukenkranen

Tegenwoordig worden er verschillende soorten moderne rvs keukenkranen ontwikkeld, met verschillende functionaliteiten. Kijk bijvoorbeeld naar de hendel van een keukenkraan. Deze rvs keukenkraan is pas ontworpen en gloed nieuw op de markt. Deze gebruiksvriendelijke keukenkraan is samen met de ontwerper en de eindgebruiker ontworpen. Tijdens het ontwerpen is er in het bijzonder gelet op de speciale behoeften en gebruiksgemakken van de consument of de eindgebruiker.

Zo is bijvoorbeeld een hele lichte aanraking alleen al voldoende om de hendel van de keukenkraan te bedienen. De kraan kan heel simpel bediend worden door zowel volwassenen als kinderen, die bijvoorbeeld nog klein zijn en niet zo goed bij de hendel kunnen.

De greep heeft een dusdanig groot oppervlak, dat het eventueel met een elle boog, vinger of hand bediend kan worden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*