Eerste scheidingscafé voor ouders in Arnhem en Nijmegen

,

De ScheidingsMakelaar organiseert samen met boekhandel Selexyz een Scheidingscafe voor ouders. Het Scheidingscafe is een ontmoetingsavond met het thema: gescheiden ouderschap. De onderwerpen die besproken worden zijn: opvoeden, de beleving van kinderen, co-ouderschap, alleenstaande moeder/vader en hoe pak je je leven weer op.

Het Scheidingscafe nodigt iedere keer een andere schrijver uit die een boek heeft geschreven over scheiding en ouderschap. In het eerste Scheidingscafe vertelt Marja Baseler over haar kinderboek “Heen en Weer: als je ouders apart wonen”.

Het Scheidingscafe biedt gescheiden ouders de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en ervaringen met elkaar te delen. Veel gescheiden ouders hebben het gevoel er alleen voor te staan en wij hopen bij te dragen aan meer openheid en kennis over gescheiden opvoeden. Het eerste Scheidingscafe heeft als onderwerp: “Wat willen kinderen?”.

Het eerste Scheidingscafé vindt plaats op dinsdag 27 maart in boekhandel Selexyzop de Marikenstraat in Nijmegen en op dinsdag 24 april in boekhandel Selexyz op het Jansplein in Arnhem. Aanvang 20:00 uur, entree gratis.

Programma 2012:

  • Dinsdag 22 mei Nijmegen/19 juni Arnhem: gescheiden moeders
  • Dinsdag 11 september Arnhem/9 oktober Nijmegen: gescheiden vaders
  • Dinsdag 13 november Arnhem/11 december Nijmegen: alles over co-ouderschap

Voor meer informatie:

  • www.scheidingscafe-arnhemnijmegen.nl
  • Marianne Laarakker, Scheidingsmakelaar Nijmegen, 06-15955764 of laarakker@scheidingsmakelaar.nl
  • Marinka Arends, Scheidingsmakelaar Arnhem, 06-24253666 arends@scheidingsmakelaar.nl
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*