Jaarlijks onderhoud door de loodgieter is nodig

, , ,

Heeft u net een nieuwe CV ketel laten installeren of een nieuw dak laten plaatsen door een loodgieter? Wellicht denkt u dat u de komende jaren hier niet meer naar om hoeft te kijken, maar het tegendeel is waar. Onderhoud aan uw installaties is altijd nodig, of ze nu oud of nieuw zijn. Door middel van regelmatig onderhoud, voorkomt u lekkages en andere mankementen aan uw leidingen en installaties. Zorg er altijd voor dat uw loodgieter jaarlijks uw installaties komt controleren.

De kosten van het onderhoud

Wilt u een loodgieter inschakelen voor jaarlijks onderhoud, maar denkt u dat dit veel geld kost? In de meeste gevallen wordt er een contract afgesloten, waarin een vast bedrag per jaar wordt afgesproken. Voor dit bedrag komt

de loodgieter eens per jaar onderhoud plegen aan uw leidingen en installaties. Denk hierbij aan uw CV-ketel, uw dak

of uw waterleidingen. Met regelmatig onderhoud voorkomt u grote reparaties die hoge kosten met zich meebrengen. Een koude douche of daklekkage komt immers altijd ongelegen. Kom niet voor vervelende verrassingen te staan en kies het onderhoudscontract dat bij uw situatie past.

Voorkom problemen met een vakkundige loodgieter

Bent u op zoek naar een vakkundige loodgieter die u kan voorzien van goed onderhoud? Hiervoor kunt u terecht bij het landelijke netwerk 0900 0800. U komt dan direct in contact met een vakman bij u uit de regio.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*