Informatieavond Talenta met De Swaef

Jongeren hebben vaak vragen omtrent  het overstappen na het werk leven nadat de stage afgerond is. Op woensdag 28 maart 2012 is er een informatieavond.

Jongeren die gaan stagelopen of werken hebben vaak vragen over vele zaken omtrent het werken. Vragen reiken van de behoefte aan begeleiding als iemand van school af is tot het aanvragen van een Wajonguitkering. Dit soort vragen worden op de informatieavond behandeld. Ook wordt er verteld of je overuren mag maken, wat loonwaarde is en wanneer iemand met het UWV te maken krijgt.

Zowel jobcoaches en docenten van Talenta en De Sweaf zullen op de avond voorlichting geven en zo zal de avond ingevuld worden door deskundigen. De onderwerpen die tijdens de informatieavond behandeld zullen worden zijn:

Informatieavond details

Datum en tijd: 28 maart 2012 om 19:30
Locatie: In de zaal van de Johannes de Swaef
Straat: de  Verlengde Parkweg 49
Stad: Ede
Opgave informatieavond: rfloor@jdeswaefpro.nl

Over Talenta

Talenta is een organisatie die zich inzet voor jobcoaching en re-integratie. Talenta helpt mensen bij het vinden van een baan en het behouden van een baan. Talenta is een christelijke organisatie dat gedreven is, praktisch is en een warm hart heeft voor de mensen waar mee gewerkt wordt.

Talenta verzorgt onder ander jobcoaching. Daarbij wordt de cliënt door de jobcoach geholpen zichzelf te ontwikkelen en zo goed mogelijk aan de slag te gaan om hun baan te behouden. Voor de cliënten van Talenta worden coachingsplannen opgezet in samenwerking met de cliënt zelf. Talenta is er voor de cliënt en de werkgever. De werkgevers worden ook geadviseerd en daaronder valt advisering voor het verkrijgen van subsidies.

Contactgegevens:
Kastanjelaan 10
2982 CM Ridderkerk
(0180) 44 26 43
www.talentawerkt.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*