Lente betekent ‘mooi weer’ voor Klusseniers

Barneveld – Halverwege maart 2012 zijn de eerste ‘lentedagen’ van het jaar een feit. De zonrijke dagen hebben een positief effect op verschillende branches; De horeca ziet het aantal mensen op de terrassen weer aantrekken, supermarkten verkopen de eerste barbecuepakketten van het jaar en de bouwbranche trekt weer aan.

 

Positieve ontwikkelingen bouwbranche

Volgens het CBS neemt het aantal verhuizingen weer toe. In 2011 verhuisde ongeveer anderhalf miljoen mensen. Dit aantal is sinds 2006 niet meer gehaald.

‘Lente renovatie’

Met de temperaturen stijgt eveneens de verbouwingsbehoefte van de particuliere huizenbezitter. Na de koude wintermaanden begint vaak de ‘grote schoonmaak’ wat in meerdere gevallen gepaard gaat met een verbouwing en of het eindelijk realiseren van bijvoorbeeld het laten plaatsen van een dakraam.

Positief effect op werkterrein Klussenier

Beide ontwikkelingen bieden kansen voor de aangesloten franchisenemers van franchiseformule De Klussenier. Het toenemend aantal verhuizingen zorgt dat mensen met hun huis bezig zijn, nadenken over hun woonsituatie en aanpassingen willen doorvoeren in de vorm van o.a. een nieuwe badkamer of keuken. In dit jaarlijks terugkerend fenomeen kan De Klussenier mensen uitstekend voorzien. Veelzijdigheid, kwaliteit, garantie op geleverd werk en afspraak = afspraak worden standaard gehanteerd door De Klussenier.

Kijk op www.eigenbedrijf.klussenier.nl voor meer informatie over De Klussenier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*