Machineveiligheid Copla masterclass / workshop voor veiligheidskundigen HVK, MVK en arbeidshygiënisten

Op 9 mei 2012 start Copla Opleiding Training en Consultants de tweedaagse Hobéon SKO-erkende Masterclass Machineveiligheid, speciaal voor veiligheidskundigen HVK of MVK en arbeidshygiënisten. De masterclasses / workshops van Copla zijn interactief van opzet. Bij het behandelen van de onderwerpen wordt zo veel mogelijk aangesloten bij de praktijksituatie en vragen van de deelnemers.

Masterclass / workshop Machineveiligheid – 9 mei en 30 mei 2012

Veel bedrijven gebruiken in hun productieproces machines, oude en nieuwe. Een werkgever moet zorgen dat deze arbeidsmiddelen voldoen aan het Arbeidsomstandighedenbesluit. Wat betekent dat nu precies?

Moet de werkgever een CE-markering aanbrengen? Wie is na wijziging eigenlijk fabrikant? En hoe kijkt de arbeidsinspectie naar deze situaties? Op deze en veel andere vragen krijgt u tijdens deze masterclass antwoord.

Locatie : Harderwijk.
Kosten : € 775- voor Copla-veiligheidskundigen en € 875,- voor overige veiligheidskundigen.

Master your skills en schrijf nu in voor de workshop / masterclass Machineveiligheid. Totaal maximaal 12 deelnemende veiligheidskundigen. VOL=VOL. Surf voor meer informatie en inschrijving naar www.copla.nl. Voor vragen kunt u natuurlijk ook bellen: 0341 430848.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*