Nieuw Vinyl Elpees start op 1 april

Emmen 1 april 2012 – Nieuw Vinyl Elpees start per 1 april een webwinkel met nieuwe elpees.

De elpee is aan een revival begonnen. Ook de jeugd ontdekt het fantastische geluid van het nieuwe vinyl. Tegenwoordig wordt een elpee geperst op 180 grs vinyl wat zeker de kwaliteit verbeterd heeft.

Zonder enige schroom laat Mike de vries uit Emmen weten dat hij niet schrikt van grote concurrenten als bol.com. Mike gelooft in zijn eigen filosofie en is ervan overtuigd dat ondanks de huidige economische malaise er in de markt genoeg ruimte is voor het assortiment dat hij voert. Meer informatie is terug te vinden in de zeer toegankelijke en gebruiksvriendelijke webwinkel

www.nieuwvinyl.nl.

Zelfs in de huidige moeilijke economische tijden ziet Mike de Vries geen enkele belemmering bij het starten van zijn onderneming. Sterker nog, de ondernemer ziet alleen maar kansen:  In deze tijden moet je als ondernemer juist actief op zoek gaan naar nieuwe uitdagingen. Innovatief zijn, zoals dat heet. De markt is enorm in beweging en dus is het een ideaal moment om je daarin te herpositioneren. Met deze webwinkel hebben we dat gedaan.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met:

Mike de Vries

Houtduif 57

7827 NW  Emmen

Tel.06-54758148

www.nieuwvinyl.nl

info@nieuwvinyl.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*