Op zoek naar ridders en jonkvrouwen voor Er was eens…..een Erwt

Musicalgroep Rits is op zoek naar enthousiaste musicalliefhebbers die op de planken willen staan in de nieuwe productie Er was eens… een Erwt.
De auditieronde van februari en Maart kan echter nog uitbreiding gebruiken
voor enkele kleine rollen en voor het ensemble. De audities staan open voor iedereen vanaf 16 jaar, met of zonder ervaring.

De Broadway-klassieker Er was eens… een Erwt zal op 2 en 3 november 2012 worden uitgevoerd in Theater De Veste in Delft. Het verhaal is gebaseerd op het sprookje De prinses op de erwt van Hans Christian Andersen. De musical (oorspronkelijke titel Once upon a mattress) is geschreven door Marshall Barere en gecomponeerd door Mary Rodgers. De creatieve leiding is in handen van regisseur Ruud Klootwijk, muzikaal leiders Haldor Doekes en Kim Nijs en choreograaf Laurens Visser.

Afgelopen jaar heeft musicalgroep Rits haar 15-jarig jubileum gevierd met de musical Children of Eden in Theater de Veste. Zowel in de zaal als op het podium was het enthousiasme groot. Rits heeft in het verleden onder andere de musicals Seussical, Into the Woods, Moulin Rouge en Kismet uitgevoerd.

Aanmelden voor de audities kan via e-mail: info@musicalgroeprits.nl
Na aanmelding volgt informatie over de procedure van de audities.

Zie ook www.musicalgroeprits.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*