PEAK-IT Windows 8 Seminar een groot succes!

Naarden, 28 maart 2012 – Het PEAK-IT Seminar over Windows 8 met als sprekers Microsoft IT Pro Technology Advisors Tony Krijnen en Daniël van Soest, was gisteravond een groot succes. Tijdens deze eerste uitgebreide kennismaking met Windows 8 in Theater Gooiland te Hilversum luisterden en keken de ruim 600 aanwezigen met volle belangstelling naar de laatste Microsoft ontwikkelingen. De beide Microsoft sprekers behandelden tijdens hun interactieve presentatie aan de hand van meerdere demo’s uitgebreid de nieuwe Metro-interface en features van Windows 8.

Windows 8 Plaza
Voor en na de presentatie was het mogelijk om op het drukbezochte Windows 8 Plaza zelf de Metro-interface van Windows 8 te ervaren. Ook konden de bezoekers uitgebreid kennis maken met Windows Phone 7.5. Meerdere deelnemers hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om hun eigen laptop met de Windows 8 Consumer Preview te laten inspoelen. Uiteraard vond dit plaats met behulp van een Windows 8 server. Als ontspanning konden de deelnemers spelen op de Windows Xbox 360 + Kinect.

Over PEAK-IT
Als één van de grootste ICT dienstverleners in Nederland is PEAK-IT (www.peak-it.nl) gespecialiseerd in detachering voor Support en Beheer en detachering van ICT specialisten, met optie tot overname. Daarnaast legt PEAK-IT zich toe op Co-sourcing op het gebied van Helpdesk en Beheer, ICT Outsourcing, ICT Projecten en Consultancy. PEAK-IT telt in totaal ruim 400 medewerkers en is vanuit 3 vestigingen actief in heel Nederland. Vanwege de continuïteit in flexibiliteit en kwaliteit, is PEAK-IT onlangs – voor de vierde keer op rij – door Deloitte uitgeroepen tot ‘Netherlands 50 Best Managed Companies’.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*