Stanley King AG, adviseur of geen adviseur?

, , , , ,

Sinds veranderingen in het economische klimaat, stellen veel mensen zich de vraag of ze nog wel door moeten gaan met hun adviseur vanwege de kosten in het kader van bezuinigingen. Tijdelijk stoppen met advies of zelfs helemaal schrappen uit het maandelijkse budget, hier het volgende advies;

Stanley King AG heeft onderzoek verricht in hun eigen klantenbestand, het algemene publiek en klanten van andere kantoren in de sector en kwam tot de conclusie dat het overgrote deel hun adviseur aanhoudt. Redenen hiervoor zijn dat men vindt om zelf zorg te dragen van je portfolio zonder een betrouwbare adviseur te riskant kan zijn. Persoonlijk beschikt men vaak niet over de informatie die nodig is om de juiste beslissingen te nemen.

Een geÏnterviewde geeft aan “Het is altijd goed om kritisch naar je onkosten te kijken en hierin te snijden, maar om te stoppen met mijn adviseur is zeker niet iets wat ik zou doen. Ze leveren advies van onschatbare waarde waar ik vaak niet eens aan gedacht had, bovendien buiten mijn dagtaak om heb ik hier niet eens tijd voor. Daarom zou het niet eens een besparing opleveren, het verlies zou uiteindelijk vele malen groter kunnen zijn!”

Stanley King AG is een onafhankelijke en innovatieve adviesgroep en staat u graag te woord bij al uw vragen. Voor meer informatie bezoek onze website www.stanleykingag.com.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*