Stanley King AG nu ook in de millieuvriendelijke markt.

, , , , , ,

Dankzij het huidige economische klimaat wat op ieders leven een groot effect heeft, staat millieuvriendelijkheid met veel ecologische ontwikkelingen steeds vaker op het netvlies van de mens.

Onder andere zijn we in veel Europese landen steeds vaker bewust over wat we eten, wat een grote invloed heeft op het klimaat. Men wil weten op welke wijze ons voedsel is en wordt geproduceerd. In ieder geval wordt men zich steeds vaker bewust dat we gezondere voeding moeten nuttigen, biologisch en ecologisch verantwoord geproduceerd. Ook in America waar men zich in tal van staten reeds realiseerd dat men de voeding gezonder moet produceren.

Het team van Stanley King AG onderzoekt momenteel in Europa de top van de bedrijven die zich bezig houden met de productie van ecologische voeding om hun klanten op korte termijn uiteindelijk te voorzien van waardevolle informatie aangaande deze sector.

Stanley King AG is een adviesgroep, gestationeerd in Luxemburg en biedt een breed pakket van diensten aan. Voor meer informatie ga naar www.stanleykingag.com.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*