UITNODIGING Vital Skills demo-dag weerbaarheid, zondag 18 maart van 10:00 tot 16:30 bij Special Sports Amstelveen

Persbericht demo-dag weerbaarheid, zondag 18 maart van 11:00 tot 16:30
Vital Skills organiseert in samenwerking met Special Sports Amstelveen:

Vital Skills
Ontdek je kracht met een glimlach

Vital Skills is een organisatie die zich richt op iedereen die op zoek is naar praktische kennis en inzicht op het gebied van vitaliteit en weerbaarheid. Vital Skills doet met zijn maX respons trainingen een beroep op uw nieuwsgierigheid, reflectie en drang om vitaler en meer ontspannen te leven. Als die nieuwe inzichten vervolgens geïntegreerd worden in het dagelijks leven, dan kunnen deze maX trainingen het beste remedie zijn voor de onzekere tijden waarin we leven.
De insteek van de trainingen is vernieuwend, soms confronterend, maar altijd met een bevrijdende lach.
Fysiek, Mentaal en Spiritueel alles in één training concept
De inhoud, het proces en de context waarin u een training doet, Vital Skills omvat alles in één concept. Wij zijn daardoor in staat het hele trainingsproces op alle aspecten te beïnvloeden. De Vital Skills trainers zijn erop ingesteld en erin bedreven om van elke training een succes te maken.
Trainers netwerk
Vital Skills heeft een groot netwerk aan specialisten uit binnen- en buitenland, die als ambassadeur, trainer aan ons verbonden zijn. Grote namen zijn Lucia Rijker, Fedor Emelianenko, Ernesto Hoost, Peter Teijse, Dennis van der Geest, Arnold Vanderlyde en vele anderen. Tijdens de demo-dag op 18 maart stellen we er een aantal aan u voor.

Het thema van de demo-dag is:
“Een boeiende reis door vechtkunstland” een avontuur voor jong en oud.
Afgewisseld vinden er inspirerende vechtkunst demonstraties en meedoe lessen plaats.
(Taekwondo, Karate, Kickbox/Pad training, Brazilian Jiu Jitsu en een Kiaido Meet & Greet)
Het wordt een bijzondere dag, waarop je samen met top vechtsporters en BNers op de mat staat.

Tijdens de demo-dag introduceert Vital Skills een aantal van haar maX cursussen:

T-maX (TeenmaX): Voor jongeren (van 10 tot 14 ) is er T-maX, een avontuurlijke reis door vechtsportland. Je maakt op een uitdagende manier kennis met de beginselen van verschillende vechtsporten. Trappen, stoten, verdedigen, worpen, valbreken, geheime trucjes, je komt ze allemaal tegen op je reis. Kom op voor jezelf laat zien wie je bent en waar je voor staat.
M-maX (MixedmaX): Voor volwassenen is er een M-maX cursus, waarin zelfverdediging, respons training en mentale ontwikkeling centraal staan. Je gaat met een leuke groep gemotiveerde mensen m/v aan de slag met vechtkunst. Je leert hoe je om moet gaan met onveilige en dreigende situaties, zowel binnen als buitenshuis. Een win-win situatie.
W-maX (WomaX): Is een zelfverdediging cursus voor vrouwen door vrouwen. Je leert om te gaan met dreiging, angst en onzekerheid en met grenzen aangeven. Centraal staat niet “Kun je vechten?”, maar: “Durf je voor je zelf op te komen ?”. Deze lessen maken je fysiek en mentaal weerbaarder en leren je hoe je agressie kunt voorkomen. Je voelt je sterk en gezien.
B-maX (BodymaX): Voor volwassenen is er ‘brute’ B-maX. De cursus bestaat uit atletische trainingsvormen van verschillende disciplines als Worstelen, Judo, Kickboxen en Boksen, maar dan gegeven in een uitdagende en sterk gevarieerde groepsles met een grote fun en gunfactor. Andere elementen komen uit turnen en atletiek, bewegingsvormen met meer het accent op coördinatie. Bruut met factor fun.
G-maX (GoldmaX): Deze respons cursus geeft ouderen de kans actief bezig te zijn met het vergroten van het zelfvertrouwen en om zichzelf krachtiger en zichtbaarder te manifesteren. Coördinatie, flexibiliteit, evenwicht, kracht en conditieoefeningen zijn een belangrijk onderdeel van het trainingsprogramma. Reken af met onzekerheid.

Voor de kinderen draaien we grappige vechtkunstfilms zodat de ouders rustig aan de verschillende lessen mee kunnen doen.

Iedereen is welkom en de toegang is GRATIS.

Voor meer info: info@vitalskills.eu of ga naar www.vitalskills.eu

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*