Waterbed Kampioen in vakblad Slaapkamers

Een tijdje terug werden wij bij Waterbed Kampioen benaderd door het vakblad Slaapkamers. In dit blog artikel vindt u een deel van het interview dat wij aan hen gaven. Omdat wij veel van hun vragen ook van onze klanten horen willen wij graag dit interview met u delen.

Waarom op water?

Waarom wij en al onze klanten zo enthousiast zijn over waterbedden is simpel: De ondersteuning van het watermatras is naast ultiem relaxed slapen ook ontzettend goed voor een ongestoorde nachtrust in een comfortabele houding. Geen onnatuurlijke houdingen of beknelde bloedvaten meer; u kunt als nooit te voren van uw nachtrust genieten.

De harde of zachte aanpak?

Er zijn twee verschillende typen waterbedden. Het hardside waterbed is een vinyl watermatras, welke geplaatst wordt in een bedombouw.
Het softside matras heeft een omranding van schuim. Door de zachtheid kan dit systeem op zichzelf staan of net zogoed in een ledikant geplaatst worden.

Voor de duidelijkheid…
Enkele weetjes over waterbedden:

  • De levensduur van een waterbed kan maar liefst 20 jaar zijn. Wij bij de Waterbed Kampioen vinden dat u op twee oren moet kunnen slapen en bieden u dan ook 5 jaar garantie aan.
  • Een veelgehoord verhaal over waterbedden is dat ze kapitalen aan elektriciteit verbruiken.  Na onderzoek onder onze klanten blijkt dat een waterbed gemiddeld €50,- per jaar aan stroom kost, afhankelijk van, bijvoorbeeld, de temperatuur waarop u het bed instelt of de isolatie van uw huis. Met andere woorden; voor ongeveer €50,- per jaar heeft u een jaar lang een matras die u in de winter warmte geeft en verkoeling in de zomer. Heerlijk!
  • De meest gehoorde waterbeddenfabel: Een waterbed vereist ontzettend veel onderhoud. Ja, een waterbed vraagt meer onderhoud dan een ‘droog’ matras. Maar veel werk is het absoluut niet! Tweemaal per jaar dient er een conditioner aan het water toegevoegd te worden, zodat het water schoon blijft en er geen algen in uw matras komen. Het vinyl van de matras moet schoongehouden worden, door een keer per maand met een vochtige doek erover te vegen. De tijk blijft fris met twee wasbeurten per jaar en voor het dagelijks gebruik volstaat het luchten met open deken voor een paar uren. Een kind kan de was doen… en u slaapt op rozen.
  • De hoofdreden voor mensen om niet over te stappen naar een waterbed is de kans op lekkage. Net zoals met alle dingen, kan een waterbedmatras ook stuk gaan. Maar de kans hierop wordt zwaar overschat en zelfs in het geval van een gaatje in de matras, klinkt het verhaal erger dan het in werkelijkheid is. Er staat geen druk op de matras en het water zal dan ook niet uit de matras spuiten, maar druppelsgewijs uit de waterzak vloeien zodat u vlug en eenvoudig de lekkage kunt vinden en plakken. Voor meer informatie over een onverhoopte lekkage in het waterbed kunt u hier terecht.

Bron: http://www.waterbedkampioen.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*