Zorgverzekering-nederland.nl lanceert Zorgverzekeringvrouwen.nl

,

Maandag 12 maart is de nieuwe vergelijkingssite www.zorgverzekeringvrouwen.nl gelanceerd. Op deze website, die onderdeel is van Zorgverzekering-nederland.nl, worden de beste zorgverzekeringen voor vrouwen vergeleken. De vergelijkingssite maakt onderscheid tussen drie categorieën, zodat er altijd een zorgverzekering is die bij de levensfase van de vrouw past.

Start Zorgverzekeringvrouwen.nl

De zorgvergelijker Zorgverzekering-nederland.nl heeft maandag 12 maart de website www.zorgverzekeringvrouwen.nl gelanceerd. De reden hiervoor is de groeiende belangstelling voor zorgverzekeringen voor vrouwen. “We merkten dat de behoefte aan een zorgverzekering op maat steeds meer toenam”, aldus mede-beheerder Ben Kopper. “Daarbij behoren de vrouwen tot de doelgroep die al eerder separate verzekeringen aangeboden hebben gekregen”.

Ondanks dat het Europees hof per 21 december 2012 heeft besloten dat het ontoelaatbaar is dat verzekeraars onderscheid maken tussen mannen en vrouwen, meent Zorgverzekering-nederland.nl hier geen last van te hebben.”Wij bieden zelf geen zorgverzekeringen aan en vallen daarmee buiten deze jurisprudentie. Bovendien vergelijken wij op basis van behoefte van vrouwen in de bijpassende levensfase en menen daardoor toch de beste zorgverzekeringen voor vrouwen aan te kunnen bieden, aangezien we een selectie maken in het aanbod van de verschillende zorgverzekeraars”.

Op Zorgverzekeringvrouwen.nl is onderscheid gemaakt in zorgverzekeringen voor vrouwen, vrouwen die een wens hebben om zwanger te geraken en vrouwen boven de 50 jaar (50+). Daarmee verwacht Zorgverzekeringvrouwen.nl voor elke levensfase van een vrouw een passende zorgverzekering te kunnen  aanbieden.

Over Zorgverzekering-Nederland

Zorgverzekering-nederland.nl is een vergelijkingssite voor zorgverzekeringen. Zij vergelijkt alle zorgverzekeraars in Nederland en verwerkt deze in handige top 3’s en een handige top 10.