Artiest van Amstelveens boekingskantoor door bij The Voice UK


Anco van Hal – Models & Artists uit Amstelveen heeft een primeur. De exclusief bij dit bureau ingeschreven Deniece Pearson van de vroegere hitformatie Five Star, is door bij kijkcijferkanon The Voice UK.

Op 31 maart jongstleden deed Deniece Pearson auditie voor juryleden Tom Jones, Jessie J, Will.I.Am (Black Eyed Peas) en Danny O’Donoghue. Daar zong zij voor maar liefst 10 miljoen kijkers met veel kracht en volle overtuiging Christina Aguilera’s ‘Fighter’. Muziekveteraan Tom Jones draaide voor haar om.

Deniece Pearson (ook vaak Denise Pearson genoemd) is een succesvolle singer-songwriter. Ze is vooral bekend als leadzangeres van de Britse familie pop/R&B groep Five Star die ze samen met haar andere broers en zussen oprichtte in 1983.

Five Star, altijd dansend in opvallende outfits met de bekende brede schoudervullingen, scoorde een grote reeks Top 40 hit albums en singles tussen 1985 and 1990. In 1986 brak Five Star zelfs Michael Jackson’s record door meer dan 6 hitsingles van 1 enkel album uit te brengen. In 1987 wonnen ze de BPI Award van de UK Record Industry als ‘Best British Group’.

In Nederland bleef het Five Star succes ook zeker niet onopgemerkt. Hier behaalde de groep 9 hitsingles, waaronder ‘All Fall Down’, ‘Let Me Be The One’ (alarmschijf), ‘Rain Or Shine’ en ‘The Slightest Touch’.

Deniece Pearson stond de afgelopen jaren in theaters met o.a. Thriller Live, een musical gebaseerd op Michael Jackson’s carrière met ook uitverkochte zalen in Nederland (HMH). En in september 2011 trad ze op als één van de leadzangeressen in het West End theaterstuk ‘Respect La Diva’.

Later dit jaar zal Deniece na 17 jaar(!) op een reünie –tour gaan met haar broers en zussen als de originele formatie Five Star.

Anco van Hal – Models & Artists zorgde ervoor dat Deniece op 8 november 2008 haar allereerste solo-optreden gaf in Amsterdam. Samen met bekend Five Star-materiaal bracht ze ook nieuw solomateriaal ten gehore, zoals ‘Wonderwoman’ en ‘Mission Is You’. Door het overweldigende succes van dit optreden heeft Deniece en haar management besloten Anco van Hal – Models & Artists (onderdeel van Anco van Hal – Design & Creation) aan te schrijven als officiële boeker voor Deniece in Nederland.

Van Hal: ‘Wij zijn erg trots op onze artiest, die al jaren aan haar comeback werkt. Met spanning wachten wij de battle af, maar voor veel mensen en zeker voor ons is ze al een artiest van wereldformaat. De vraag naar Deniece en Five Star is ook hier in Nederland na haar optreden in The Voice groter geworden. Wij hopen haar natuurlijk na alle drukte en hectiek snel weer hierheen te kunnen halen’.
Deniece Pearson in The Voice UK

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*