De Bikinitrends voor 2012

De zomer komt er aan. Welke bikini trek je aan? Welk merk kan wel en wel merk niet? Op de site bikini online en bikini 2012 werd het gevraagd.

Veruit het populairste merk is Vero Moda. Vero Moda is een merk voor vooral jongere vrouwen. Vero Moda heeft een hippe uitstraling en niet onbelangrijk, is ook betaalbaar. Vero Moda bouwde bekendheid op door de inzet van internationale topmodellen in marketing campagnes zoals Helena Christensen, Claudia Schiffer, Christy Turlington, Kate Moss en Gisele Bündchen .

Goede tweede in de populariteitsranking is de Sapph Bikini. Bekend van de grote billboards en de strijd die het merk voerde met Marlies Dekkers. Inmiddels is het merk in handen van een nieuwe eigenaar. De tweede plek in de poll geeft wel aan dat het merk nog steeds populair is. Op de vraag of Sapph nog mag, geeft maar zo’n 10% aan dat het merk wat hun betreft passé is.

Goedkoop en hip zoals Vero Moda, sexy als Sapph of toch sportief. Ongeveer 13% van de vrouwen koos voor Adidas als favoriet bikinimerk. Bijna net zoveel als het aantal stemmen voor Sapph. Beachwave en Protest kwamen als vierde en vijfde uit het onderzoek.

Voor het complete stemgedrag en wil je zelf nog bijdragen door zelf te stemmen, ga dan naar bikini online. Op bikini 2012 vind je meer informatie over bikini trends deze zomer.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*