iPhone Jailbreak

Het online jailbreaken begint steeds meer een trend te worden. Via websites kunnen mensen gemakkelijk de iPhone jailbreak realiseren.

Waaorm doet men het?

Men jailbreakt een device omdat het zo Apps kan downloaden die niet door Apple zijn gecontroleerd. Hierdoor is elke App die gemaakt wordt, te downloaden. Dit zowel voor iPhone als iPad, iPod en Apple TV. Het jailbreaken van een van deze producten is niet illegaal en daarom gebeurd dit op massale schaal. Vooral op de iPhone is de jailbreak erg in trek. Het is tevens binnen 30 minuten te realiseren mits u de handleiding goed volgt die ook online te verkrijgen is.

De prijs voor het jailbreaken

Wanneer u dit laat doen door iemand bent u al gauw 25 euro kwijt aan kosten voor de jailbreak, dit is eigenlijk onnodig want men kan het zelf! Diegene die de jailbreak realiseert doet in principe hetzelfde als wat u doet bij een jailbreak. Probeer het bijvoorbeeld eens met uw iPhone. Hiermee kunt u gemakkelijk even testen hoe het moet om vervolgend al uw andere Apple devices te jailbreaken.

Online zijn diverse jailbreak software te verkrijgen. Met deze software kan vrijwel iedereen zijn iPhone jailbreaken en daarna weer gebruiken als top device.

De iPhone vrijstellen

Het vrijstellen is zeer gemakkelijk, hiermee haalt u als het ware de jailbreak weg. Dit kunt u doen omdat u de iPhone op moet sturen of er mee naar de Apple store gaat. Apple neemt namelijk geen iPhones terug die gejailbreaked zijn om de reden dat Apple de kwaliteit van haar product wil garanderen en de iPhone jailbreak neemt als het ware die garantie weg van de iPhone, omdat alle Apps te downloaden zijn. Dit is precies wat Apple niet wil. U kunt de jailbreak gemakkelijk van uw iPhone halen. Dit doet u door de software die Apple aanbied via iTunes (gratis) te installeren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*