Maak uw eigen energie!

, ,

Nu de spaarrekeningen verlieslatend zijn, de beleggingen te riskant en de huizenmarkt niet meer stabiel is, is er maar één goede investering: maak je eigen energie!!!

Waarom nou juist een pelletkachel, liefst in combinatie met zonnepanelen?

In een tijd dat energie steeds duurder wordt gaan mensen zoals u en ik zoeken naar alternatieve brandstoffen.  Ziet u ook elk jaar uw energierekening hoger worden? Pellets en de zon zijn de brandstof en energievoorzieners  van de toekomst. Pellets  zijn Co2 neutraal, goedkoop en geven een hoge temperatuur af bij verbranding. De zon is onuitputtelijk. Er zijn zelfs energiecentrales die op dergelijke pellets gestookt worden om energie op te wekken. U begrijpt dat ze dat niet voor niets doen. De sfeervolle vlammen krijgt ú op de koop toe. In de zoektocht blijkt al snel dat hout een goede vervanger is van gas of olie om bijvoorbeeld een ruimte te verwarmen. Maar dat sprokkelen en hakken van hout is een zwaar karwei. Stelt u zich eens voor dat u er heel eenvoudig warm en sfeervol bij kunt zitten en ook nog kunt besparen op uw stookkosten. (zie voorbeeld) Daar is een oplossing voor, “de pelletkachel”. Pelletkachelwarmte.nl heeft pelletkachels van budget tot design met de hoogste kwaliteit. De pelletkachel wordt in de te verwarmen ruimte geplaatst. Een CV pelletkachel wordt als moederhaard geplaatst in een te verwarmen ruimte. Deze ruimte wordt verwarmd door middel van warme lucht, echter het merendeel van de opgebrachte warmte wordt afgegeven aan het bestaande CV netwerk en door de pelletkachel door het CV netwerk gepompt. Alle veiligheidsvoorzieningen zijn al in de CV pelletkachel aanwezig. Het is dus een kwestie van aansluiten en er warm bijzitten. Pelletkachels zijn eenvoudig te installeren,  u heeft geen groot schoorsteenkanaal nodig, gemakkelijk in gebruik en goedkoop in onderhoud. Een pelletkachel verbruikt een weinig stroom. Veel mensen willen dit graag compenseren door middel van zonnepanelen. De rest stroom die niet voor de pelletkachel gebruikt wordt kan elders in de woning door andere apparaten gebruikt worden. Als u kiest voor een pelletkachel en/of zonnestroom  kiest u voor een duurzame manier van verwarmen. Op de website laten wij u zien, en informeren wij u over het energiezuinig verwarmen met een pelletkachel. Verschillende modellen,  en oplossingen zijn daar voor beschikbaar. Wij nodigen u graag uit om in onze geheel vernieuwde showroom de Pelletkachels te komen bezichtigen.

Tweede Paasdag is Pelletkachelwarmte geopend. Van 14.00 – 17.00 uur.                                                                                           Langebalkweg 18, 1722EN Zuid-Scharwoude. 06-15617446

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*