Sarah Pacini nieuwe collectie 2012 bij Clementi.nl

,

Sarah Pacini heeft een gloednieuwe collectie. Aardetinten als zand en bruin en natuurtinten als mosgroen vormen de boventoon in deze nieuwe lente/zomercollectie 2012. Ook zien we een verrassende kleur terug: sensueel rood. De nieuwe collectie Sarah Pacini is nu verkrijgbaar bij Clementi.nl.

Sarah Pacini online shop

Clementi.nl staat bekend als een ware Sarah Pacini online shop. Hoewel de winkel (gevestigd in Rotterdam) en de webshop ook andere merken verkopen als United Nude en Chie Mihara, komen er ook heel veel klanten binnen lopen die gek zijn op het merk Sarah Pacini.

Dat is niet vreemd, want het merk komt ieder seizoen weer met verrassende items. De Sarah Pacini creaties zijn daardoor niet saai en blijven in de mode door hun unieke look. De mix van delicate stoffen, de juiste snit en strakke of juist sierlijke silhouetten maken het merk Sarah Pacini tot een fashion statement. Sarah Pacini kleding wordt gemaakt voor elke vrouw die zich graag bijzonder voelt. De vrouw die zich wil onderscheiden en een eigen stempel wil drukken op haar eigen stijl.

Clementi.nl

Clementi.nl is een online boetiek met de meest exclusieve merken als Sarah Pacini, United Nude en Chie Mihara. Sinds 2009 is de winkel ook gevestigd in Rotterdam (Venetië Passage, Stokviswater 18 te Rotterdam). Zowel in de winkel als in de webshop zijn alle items te bewonderen en te koop. Clementi.nl heeft altijd als een van de eerste de nieuwste collecties van diverse merken in de winkel liggen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*