Technisch vertaalbureau

,

Bent u op zoek naar een technisch vertaalbureau die een uw technische documenten kan vertalen?

Bij een technische vertaling is het van belang dat er een vaste terminologie wordt gehanteerd. Binnen de technische branche worden er veel verschillende termen gebruikt.

Een technische vertaler moet bekend zijn met deze verschillende termen hier consequent mee omgaan. Onervaren vertalers maken vaak de fout door te denken dat zij capabel zijn om een dergelijke technische vertaling uit te voeren.

Vertaalbureau Perfect biedt sinds jaar en dag al technische vertalingen aan. Nu zijn er talloze andere vertaalbureaus…. Waarom kiezen voor Vertaalbureau Perfect?

1. Vertaalbureau Perfect beschikt over een zogeheten NEN-EN-15038 certificering. Deze certificering kan gezien worden al HET kwaliteitskeurmerk binnen de vertaalbranche. De certificering verplicht onder andere uitsluitend samen te werken met hoogopgeleide en ervaren vertalers. Daarnaast dient ook elke vertaling zorgvuldig gecontroleerd te worden.

2. Wij beschikken over een aantal zeer grote bedrijven uit de technische sector als referentie. Voor deze grote internationale bedrijven hebben we talloze technische handleidingen en teksten vertaald.

3. Wij beschikken over een breed scala specialistische vertalers. Voor bijna alle talencombinaties beschikken we over vertalers met technische achtergrond.

4. Dankzij onze slimme werkwijze en geavanceerd planningsysteem zijn wij in staat zeer scherpe tarieven te hanteren zonder dat de kwaliteit daarbij in het geding komt.

5. Via ons klantenplatform kunt u het gehele traject nauwkeurig volgen. Ook kunt u binnen dit platform eventueel vragen stellen aan de vertalers.

Heeft u technische documenten te vertalen en bent u op zoek naar een professioneel, gecertificeerd en technisch vertaalbureau… Kies dan voor Vertaalbureau Perfect.

Meer informatie kunt u vinden op de website van Vertaalbureau Perfect.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*