The Select Comfort Company opent haar 12e vestiging

Sinds de oprichting van de eerste webshop in 2006 heeft The Select Comfort Company met haar labels Energy+, MediActive en Totalfit matrassen een flinke groei doorgemaakt. De opening begin april 2012 van de showroom in Rotterdam / Ridderkerk betekent alweer de 12e fysieke vestiging van de onderneming in Nederland en België.


Online focus met offline ondersteuning

Als voorloper op het gebied van online verkoop van matrassen werd in 2006 het eerste label Energy+ me dito webshop www.energy-plus.info geopend. Na een succesvolle lancering werd in 2009 het tweede label MediActive matras en in 2010 het 3e label Totalfit gelanceerd. Een groot deel van potentiële matras kopers kon zo in diverse segmenten worden bereikt. Velen hadden echter nog steeds behoefte aan het fysieke contact in de winkel, meer één op één informatie en het daadwerkelijke voelen van het product. Na de opening en het succes van de eerste winkel in Zwolle in 2008 zijn sindsdien 11 extra vestigingen geopend en staan er nog nieuwe vestigingen op de planning.
14 dagen proefslapen
Belangrijk voor de klant en de strategie van de onderneming is het principe van 14 dagen gratis proefslapen. Even proefliggen is immers niet voldoende, een lichaam dient te wennen aan een nieuw matras. Meerdere dagen proefslapen is cruciaal tot het komen van de juiste keuze. Deze mogelijkheid wordt door een steeds groter aantal ondernemingen omarmt. Een mogelijkheid die tegemoet komt aan de wensen van de kritische consument en ondernemingen dwingt om een optimale service en product te leveren.


Traagschuim matras

De onderneming heeft zich volledig toegelegd op de verkoop van het traagschuim matras. De optimale drukverdeling en ligcomfort van dit type matras draagt voor velen bij aan een rustigere slaap. Tevens wordt het traagschuim matras ingezet ter voorkoming van decubitus.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*