UGG gaat terug in de tijd!

Het razend populaire kledingmerk UGG bekend om haar schapenvacht UGG laarzen heeft zich voor haar 2012 voorjaarscollectie laten inspireren door het glamoureuze Californie van de jaren 40. Een tijdperk dat beroemd is om de glamour van het toen nog jonge Hollywood en de luxe levenstijl in de kustplaatsjes. Een tijdperk van hoop, stijl en zonneschijn. UGG Australia interpreteert de ‘Califomia Dream’ op haar eigen manier. en wel door middel van prachtige materialen in aantrekkelijke silhouetten.

sprekende ldeuren en vrolijke prints, die zich zowel voor een relaxte stranddag als voor een chique wijnproevenj lenen.

Luchtig en licht katoen en zijden jersey zetten de toon in de ShangrlLa-collectle. Kaftans, racerback-tanktops en zijden oversized jurkjes in kleuren variërend van boysenberry tot black en white‚ horen allemaal bij deze collectie, die volledig ontworpen is in de VS. De Surl-collectle omvat casual loungekleding, ideaal om lekker te ontspannen op het strand of om op het dek te luieren. Bij drie stijlen zien we tanktops met V-hals en capuchon en korte jumpsuits van zacht viscose en jersey.

“UGG Australia en Califomië passen perfect bij elkaar” zegt Leah Lorson‚ Vice President of Product. “Wij zijn als surfmerk begonnen, en uit deze roots putten wij dit seizoen dan ook inspiratie: we keren terug naar het strand en laten ons inspireren door de modieuze vrouwen die Californië tot symbool van stijl en vrijheid hebben gemaakt”.

Naast kledingstukken heeft UGG Australia ook een collectie sjaals en hoeden om het geheel af te maken. Deze zijn er met lkat-print en in een effen variant, en beschikbaar in Lemon-‚ Santoriní en Grape-tinten. De sjaals zijn gemaakt van lichte materialen zoals kasjmier, katoen, jersey en zijde. De stro- en gleufhoeden vallen op door hun vrolijke prînts en zijden linten.

De collecties zijn vanaf januari 2012 te koop bij de geautoriseerde UGG-verkooppunten en op www.uggaustralia.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*