Unieke Kip I-phone cases

Kaartje of Kip wordt hip met I-phone cases! Het lifestyle merk dat tot nu toe bekend stond om haar nostalgische producten heeft nu een leuke tegenhanger in haar collectie opgenomen.

Naast de gebruikelijke wenskaarten, kalenders en dagblokken lanceren ze unieke I-phone hard cases. Een hoge kwaliteit hard plastic case die je naadloos om je phone klikt. De print is met een nieuwe UV techniek ín het plastic gedrukt en daardoor erg duurzaam en krasvast. De ontwerpen hebben gelukkig de vertrouwende nostalgische en vintage look. Er is zelfs de mogelijkheid je case te laten personaliseren met je eigen naam.

Creatief directeur Karin Pracht: “We vinden het leuk om ook iets te bieden aan de mensen die liever een sms dan een kaartje sturen. Het idee was er al langer maar we hadden als voorwaarde dat het van goede kwaliteit moest zijn. Dat is nu gelukt en we zijn heel trots!”

Kaartje of Kip vierde de opening van haar webwinkel op 15 oktober 2011 en heeft inmiddels 37 verkooppunten in Nederland en België. Vooralsnog zijn de cases alleen verkrijgbaar voor de I-Phone 3G / 3GS / 4  en 4S.

WWW.KAARTJEOFKIP.NL

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*