Zomerkampen 2012: boek tijdig

,

Zomerkampen voor kinderen zijn, met de toenemende druk op kinderopvang en de bezuinigingen daar, een steeds betere oplossing voor planningsproblemen in de zomervakantie.
Voor de zomerkampen van 2012 is het hoogseizoen voor boekingen begonnen.

De zomerkampen in 2012 bieden een grote diversiteit en keuzemogelijkheid aan ouders en kinderen. Kinderen kunnen kiezen uit actieve zomerkampen op verschillende locaties in Nederland, maar ook bijvoorbeeld voor een ridderkamp in Duitsland.

Belangrijk bij het boeken van zomerkampen

We raden ouders altijd aan op een paar dingen goed te letten bij het boeken van een zomerkamp, zodat je je kind of kinderen met een gerust hart op zomerkamp kunt sturen in 2012

  1. Bekijk het wervingsbeleid van de reisorganisatie. Hebben alle medewerkers een verklaring omtrent gedrag? Wat is het beleid rondom de kinderen enz.
  2. Biedt de organisatie van de zomerkampen een garantiestelling voor het geval de organisatie failliet zou gaan?
  3. Zijn er fotos of filmpjes te vinden waarmee je een indruk kan krijgen van de zomerkampen?
  4. Op wat voor locatie blijven de kinderen? Slapen ze in 1 grote slaapzaal of slapen ze in kleinere kamers
  5. Kies zomerkampen die bij je kind passen. Bekijk eerst zelf de aanbieders, maak een selectie en geef je kind een aantal keuzes. Teveel keus is niet ideaal overigens
  6. Bekijk eventuele extra kosten. Soms is een zomerkamp opeens een stuk duurder dan je gepland had wegens boekingskosten etc.
  7. Neem contact op met de organisatie en stel al je vragen vooraf. Een goede organisatie kan op alle vragen probleemloos antwoord geven.

We wensen je veel succes bij het vinden van een geschikt zomerkamp in 2012

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*